Auralex ProGo draagbaar absorptiepaneel beige

Waardering:
100% of 100
1  Review
Auralex's Progo is een draagbare, lichtgewicht en zeer efficiënte absorber die is effectief is op het podium, in de klas, in home theaters, in hi-fi luisteren ruimten, in de studio en nog veel meer.
Auralex ProGo
Auralex ProGo
€ 541,00 Incl. BTW
Levertijd: 42 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Auralex ProGo draagbaar absorptiepaneel beige

Specificaties Auralex ProGo draagbaar absorptiepaneel beige

Progo staat voor Professional Gobo. Een gobo is een vrijstaand apparaat voor een akoestische behandeling meestal gebruikt in studio's. Maar laat de naam je niet beperken in het grote aanpassingsvermogen van dit apparaat. Deze draagbare absorber bestaat uit een aanpasbare, tweezijdige ProPanel voorzien in een zwart melamine gelamineerde basis die kan worden uitgerust met optionele zwenkwielen voor betere draagbaarheid. De Progo, verkrijgbaar in 2'x6'x4' of 4'x4'x4' configuraties, staat in de bijgeleverde vloerstandaard en is gemakkelijk te verplaatsen naar elk andere setup.

De Progo is perfect voor het regelen van de vroege reflecties en is ook zeer effectief als een bass trap wanneer je hem tegenover de hoeken van een kamer zet. De Progo is een ideale oplossing voor elke ruimte waar vast gemonteerde akoestische behandelingen niet wenselijk zou zijn. De Progo kan worden gebruikt om geluid lekkage tussen instrumenten, versterkers en vocalisten tot een minimum te beperken tijdens opname sessies of live-optredens maar dat je de performers toch goed kan zien.

Gebruikers zullen in staat zijn om precies de juiste hoeveelheid ruimte ambiance te beïnvloeden door het variëren van de positie en het aantal ProGOs, en kunnen snel een afgesloten cabine binnen een grotere ruimte maken door gebruik te maken van meerdere ProGOs in een array.

Gegevens Auralex ProGo draagbaar absorptiepaneel beige

- Portable absorptie behandeling

- Vermindert overmatige nagalm

- Minimaliseren geluid lekkage

- Progo uitzetbaar voor een groot aantal toepassingen

- Verkrijgbaar in 12 Fabric kleuren voor elk interieur passen

- Beschikbaar in zowel 2'x6' en 4'x4' modellen met optionele wielen

- 4 "Dikte