Sinterklaascadeau voor de DJ/Producer

2 December 2017

Sinterklaascadeau voor de DJ/Producer
Ben je op zoek naar een sinterklaascadeau voor een DJ? Wij hebben een selectie gemaakt van super deals Hieronder een aantal nuttige tips!

DJ's kunnen erg veeleisend zijn: daar weten wij als specialistische DJ gear shop natuurlijk alles van. Het is niet altijd even gemakkelijk om een cadeau te verzinnen, daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarvan de ervaring leert dat deze altijd goed van pas komen!

Cadeau voor DJ

Dutch DJ's boek

Hét cadeau van 2016/2017 is toch zeker wel het Dutch DJ's boek. Voor dit boek (waar slechts 2,500 exemplaren van zijn) zijn meer dan 200 artiesten uit verschillende invloedssferen (van commercieel tot underground) geïnterviewd zowel als 100 industry professionals. Het boek vertelt het verhaal van hoe Nederlandse DJ's en producers succesvol zijn geworden en dit blijven.

Dutch DJs boek

- Koop het Dutch DJ's boek hierDJ gehoorbescherming

Als mens krijg je maar één paar oren: reden genoeg om daar extra zuinig op te zijn. Wij raden DJ's, maar ook feestgangers altijd het gebruik van kwalitatieve gehoorbescherming aan. Bij ToneControl hebben wij een ruim assortiment gehoorbescherming. De populairste keuze voor DJ's is zonder twijfel de Alpine MusicSafe Pro. Deze universele gehoorbescherming wordt geleverd met één extra earplug en drie verschillende soorten filters waardoor de demping is aan te passen aan de hand van de situatie. Voor minder veeleisende gebruikers biedt de Alpine PartyPlug uitkomst: deze gehoorbescherming wordt geleverd één medium filter.

Alpine gehoorbescherming

- Bekijk al onze gehoorbescherming hierDJ Kussenhoes

Hoe gaaf is het om als DJ unieke DJ kussenhoezen op je bank te leggen? Heel gaaf! Wij hebben drie verschillende soorten gave kussenhoezen waaronder: een draaitafel kussenhoes, een CDJ kussenhoes en een DJ mixer kussenhoes. Voor het beste effect kan je deze kussenhoezen natuurlijk combineren!

kussenhoezen

- Koop de kussenhoezen hierUSB stick tasje

Veel moderne DJ's maken gebruik van USB sticks om mee te DJ'en. Nu is het los meenemen van USB sticks in een broekzak eigenlijk geen optie, daarom zijn er stijlvolle USB tasjes ontworpen. Zo verkopen wij al jarenlang de Magma Digi Stick Case, een handig en super compact tasje om USB sticks en SD kaarten in te vervoeren.

Magma Digi Stick Case

- Bekijk alle flightbags hierPepperdecks Djoclate mini mixer

Ben je vaak op een feestje waar regelmatig wordt gewisseld tussen muziek op een laptop, smartphone of tablet? De Pepperdecks Djoclate is een zakformaat mixertje bedoeld voor gebruik op kleine (huis)feestjes. Maak door middel van de twee faders overgangen tussen muziek op verschillende apparaten zonder 'pijnlijke' stiltes! Ook is er een bass kill optie per kanaal aanwezig voor een extra effect. Het ultieme cadeau voor de muziekliefhebber!

Pepperdecks Djoclate

- Koop de Pepperdecks Djoclate hier

UDG Headphone Case

Elke DJ heeft een hoofdtelefoon. En een hoofdtelefoon moet uiteraard veilig vervoerd worden. Daarom ontwierp UDG (Ultimate DJ Gear) deze praktische hoofdtelefoon hardcase. Naast ruimte voor een hoofdtelefoon passen er ook nog USB sticks in de case. Er zijn twee varianten beschikbaar, de UDG Headphone Case Small (geschikt voor bijvoorbeeld de Sennheiser HD-25, AIAIAI TMA-2, Audio Technica ATH-M50X, Technics RP-DH1200, Pioneer HDJ-C70 en meer) en UDG Headphone Case Large (geschikt voor bijvoorbeeld de Pioneer HDJ-2000 MK2, HDJ-1500 en meer)

UDG headphone case small

- Koop de UDG Headphone Case Small of UDG Headphone Case LargeReloop Tape USB recorder

Een nieuwe mix opnemen of een vinylplaat met een (oude) draaitafel digitaliseren wordt een fluitje van een cent met de Reloop Tape recorder. Sluit de recorder aan op de DJ mixer/draaitafel en voorzien de Tape van stroom. Plaats vervolgens een USB stick in de Reloop Tape en start de opname! De Reloop Tape is vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid, gaaf retro design en geweldige prijs-kwaliteitverhouding een veel gekozen recorder door DJ's en vinyl liefhebbers.

Reloop Tape

- Koop de Reloop Tape hierCompacte lichteffecten

Het verlichten van je studio, slaapkamer of het licht voorzien van een klein feestje is altijd leuk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Beamz Mini Stroboscoop 10W, een compacte 10W stroboscoop met aanpasbare snelheid. Een andere leuke optie is de Beamz Mini Star Ball, een compact lichteffect met ingebouwde microfoon (voor geluidsgestuurde lichteffecten) én een draadloze afstandsbediening. Uiteraard valt een leuke lichtset ook altijd goed in de smaak!

Beamz lichteffecten

- Bekijk lichteffecten, effectmachines (waaronder kleine rookmachines) of lichtsetsKnosti vinylreiniging

Het reinigen van vinyl is een vak apart, dit zal menig DJ en/of vinyl liefhebber wel weten. Met de Knosti vinyl reinigingsset kan je gemakkelijk en nauwkeurig een volledige platencollectie reinigen. De set bestaat uit een vinyl-bad met borstel, label beschermer, Knosti Disco-Antistat vloeistof, een filter en en droogtrekje met druipbak.

Knosti vinyl cleaner

- Koop de Knosti vinyl cleaner set hierAndere cadeautips

Bekijk ook:
- DJ/Producer cadeautips onder € 25
- DJ/Producer cadeautips € 25 - € 50
- DJ/Producer cadeautips € 50 - € 100
- DJ/Producer cadeautips € 100 - € 300
- DJ/Producer cadeautips voor meer dan € 300Cadeau niet gevonden?

Toch op zoek naar een ander cadeau? Bel ons op 023-5749408 voor tips!