Afrojack voelt zich thuis in Las Vegas

26 December 2017

Afrojack voelt zich thuis in Las Vegas

Hij wordt namelijk vanaf eind januari 2018 weer huis-DJ in Wynn Las Vegas, de club waar hij tussen 2011 en 2013 ook al draaide als huis-DJ.

Vaak promoten clubs zichzelf met een “resident DJ” die op een terugkomende basis het publiek los kan laten gaan. Zo zijn Diplo en Alesso ook geregeld te vinden in Wynn Las Vegas.

Afrojack gaat natuurlijk al een tijdje mee, maar is nog lang niet van plan om te stoppen. In 2008 behaalde hij zijn eerste top 40 hit met “Drop Down”, samen met The Partysquad. Sinds zijn hit “Take Over Control” met Eva Simons (2011) is hij niet meer van de line-ups weg te denken. Met zijn nieuwe techno alias Kapuchon laat hij zien dat hij meerdere genres in zijn mars heeft. Als je nog meer muziek van Afrojack wilt ontdekken, check dan ook zijn andere alias: NLW. Daarnaast werkt hij samen met hip-hop artiesten als O.T. Genasis en heeft hij meegeschreven aan nummers met Major Lazer (Pon de Floor) en David Guetta (Titanium). Ook met zijn eigen label Wall Recordings heeft hij al een heleboel DJ / producers richting de top geholpen (o.a. R3hab, Apster en Shermanology).

Ondertussen staat Afrojack alweer voor het achtste jaar in de DJ-mag Top 100 (dit jaar op nummer 7). Hij heeft ook al sinds 2011 een eigen radio show op 538: Jacked Radio. Deze 2 meter lange DJ / producer zal in ieder geval nog wel even doorgaan met het produceren van hitjes en het draaien op de grootste dance festivals. Wie weet komt er zelfs een derde solo album?