• Binnenkort verwacht: Denon DJ Prime series (Nederlands)
  • Tonecontrol (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Binnenkort verwacht: Denon DJ Prime series

Op 10 april 2017 door Marijn
Trends

Binnenkort verwacht: Denon DJ Prime series

Het duurt nog maar heel even tot we de nieuwe Denon DJ Prime series mogen verwachten. Dit is welke producten daar precies toe behoren.

De nieuwe Denon DJ Prime serie heeft de afgelopen maanden aardig wat stof doen opwaaien. Velen vragen zich af of de nieuwe Denon apparatuur een prominente plek op de rider van DJ's zal verkrijgen. Diverse artiesten waaronder Laidback Luke, Oliver Heldens en Paul Oakenfold zijn al overgestapt op Denon's nieuwe Prime apparatuur. Dit zijn de Prime apparaten die wij binnenkort mogen verwachten:

Denon DJ SC5000 Prime mediaspeler

De Denon DJ SC5000 Prime is een bijzondere mediaspeler volop interessante opties. De SC5000 heeft géén CD lade, maar beschikt wel over 3 aansluitingen voor USB sticks (en eentje voor een SD kaart). Interessant aan de Prime series is het feit dat er on-board muziekanalyse plaatsvindt: het is niet per sé benodigd om tracks voor te bereiden in software op de computer. Daarnaast kan je met één Denon SC5000 speler twee decks tegelijkertijd uitsturen via de layer functie. Met twee spelers kun je dus in totaal vier decks bedienen. Ook heeft de SC5000 een unieke sectie met 8 multifunctionele trigger pads, te gebruiken voor hot cues, loops, slices en loops rolls. Natuurlijk wordt alle informatie direct weergegeven op het prachtige 7 inch HD touchscreen.

Denon DJ SC5000

Denon DJ X1800 Prime mixer

Naast deze bijzondere speler presenteert Denon ook een gloednieuwe mixer: de Denon DJ X1800. Deze 4-kanaals DJ mixer heeft een highpass/lowpass filter per kanaal welke tegelijkertijd te gebruiken is met de Sweep effecten (Dub Echo, Noise, Wash Out en Gate). Daarnaast is er een grote hoeveelheid BPM effecten (met frequentieband selectie) aanwezig. Het geselecteerde effect en de parameters zijn gemakkelijk af te lezen vanaf het hoogwaardige OLED display. Ook is er een time division strip aanwezig om de timing van het effect op een creatieve wijze aan te passen. Andere kenmerkende aspecten zijn een dubbele USB geluidskaart, Denon DJ Flex fader, een ingebouwde ethernet hub en digitale inputs en outputs.

Denon DJ X1800

Denon DJ VL12 draaitafel

Denon's VL12 draaitafel is een direct drive draaitafel met een nieuw ontworpen motor met hoge 5kgf/cm motorkracht. Diverse opties van de VL12 zijn op de achterzijde van het apparaat aan te passen waaronder de motorkracht en de kleur en helderheid van de LED ring om de platter. Daarnaast heeft de speler een nieuwe easy grip/brake platter, een geïsoleerde motor en geïsoleerde voetjes om feedback en vibratie effectief te elimineren. Denon DJ VL12

Comments