• Gratis Room Analysis door Auralex (Nederlands)
  • Free Room Analysis by Auralex (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Gratis Room Analysis door Auralex

Op 18 juli 2017 door Max
Actie

Gratis Room Analysis door Auralex

Je hebt veel tijd gestoken in het indelen en uitzoeken van je studio- of DJ setup maar toch ervaar je gekke trillingen en resonanties in de ruimte? Lees verder!

Om dit te verhelpen zijn er bedrijven die naar je locatie toekomen met dure meetapparatuur om vervolgens na een meting een flinke factuur achter te laten en een advies voor aankleding. Wat nou als wij je vertellen dat je ook gratis een professioneel advies kunt krijgen?

Auralex biedt de gratis "Room Analysis” aan, zonder haken of ogen.

Via de volgende link kun je de kamerdimensies en kamerindeling aangeven (denk aan ramen, type vloer en type muur), om vervolgens een gratis advies te ontvangen - compleet met 2D plattegrond en items die nodig zijn om de kamer zo goed mogelijk te laten klinken.

Na het aanleveren van de gegevens ontvang je ongeveer 2 weken later (afhankelijk van de drukte) een volledig gratis advies met professionele oplossingen voor demping en bevestiging. Opvallend goed is het eerlijke advies van Auralex - het is voor hen natuurlijk financieel aantrekkelijk om jou te adviseren je hele kamer dicht te plakken. Maar Auralex geeft juist een advies dat echt past bij je ruimte, waarmee we ook bedoelen dat Auralex het aangeeft als het met 4 panelen minder ook kan. Een absolute aanrader dus!
Stuur het advies dat je van Auralex ontvangt door naar ons (info @) en wij zullen je een scherpe offerte sturen voor de akoestische oplossing.

Uiteraard kun je ook eerst flink grasduinen door ons assortiment akoestische elementen

Comments