• Je eigen track op vinyl! (Nederlands)
  • Tonecontrol (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Je eigen track op vinyl!

Op 24 april 2017 door Marijn
Trends

Je eigen track op vinyl!

Wil jij altijd al je eigen track(s) op vinyl hebben? Op de website van Vinylify kan je een eigen plaat samenstellen en een cover art ontwerpen, waarna de plaat in Amsterdam geproduceerd wordt!

Wat is Vinylify?

Zou jij je eigen track wel op vinyl willen hebben? Dat kan! De medewerkers van Vinylify zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerd vinyl. Zij maken gebruik van een Technics SL-1210, hoge kwaliteit audiorack (om het door jou aangeleverde digitale signaal naar analoog te converteren) en een vintage persmachine. Het resultaat is een geweldig klinkende plaat. Op iedere zijde van de (10 inch) vinylplaat kan tot 10 minuten aan muziek geperst worden.

Vinylify werkwijze

De muziek kan geüpload worden op de website van Vinylify als MP3, WAV of zelfs FLAC bestand. Uiteraard geldt: hoe beter de opname, des te beter je eigen plaat zal klinken!

Wat kost het?

Wil je een Vinylify vinylplaat cadeau doen of deze voor jezelf aanschaffen bij je favoriete DJ gear shop? Wij bieden Vinylify vouchers aan voor € 90 inclusief gratis verzending van de plaat! Upload twee tracks (van maximaal 10 minuten), ontwerp een gave hoes en ontvang de unieke plaat thuis!

Comments