Pioneer DJ Rekordbox voordeel bundels

30 Juli 2018
actie

Pioneer DJ Rekordbox voordeel bundels
Draai je graag met een laptop, en ben je toe aan nieuwe DJ gear en ben je er niet vies van om minder te betalen? Lees dan even verder.

Pioneer is al jaren de marktleider in DJ gaar. Wij hebben drie voordeel bundels samengesteld in drie verschillende prijsklassen. Of je nou net instapt en de basics gaat leren of al een stuk verder bent en een professionele setup wilt voor thuis. Uiteraard worden alle drie de bundels aangeboden tegen aantrekkelijke kortingsprijzen.


1. Pioneer Rekordbox DJ Set Budget

Als je net begint met DJ-en weet eigenlijk niet of je dat heel lang blijft doen. Misschien vind je het wel helemaal niet leuk. Daarom ben je dus sceptisch en wil je er niet te veel geld aan uitgeven. Daar zijn de instapmodellen voor. Bovendien heeft Pioneer de instapmodellen zodanig ontworpen, dat je het voorbereidende werk erop kunt doen voordat je de club in stapt om op te treden.Deze set bestaat uit:
Pioneer DDJ-RB controller inclusief Rekordbox DJ software
Pioneer HDJ-500 WIT hoofdtelefoon
Pioneer DM-40 monitorspeakerset
(Ter waarde van: €520,-)

Aanbieding: €468,-
> Bestellen


2. Pioneer Rekordbox DJ set Intermediate

Ten opzichte van de beginner set zitten in deze set de professionele 5’’ monitors van Pioneer en is de controller een stuk uitgebreider. Zo beschikt bij bijvoorbeeld over grotere jogwheels, acht pads en needle search. Dit is een set die zowel voor de beginner, als voor de ervaren DJ een aangename DJ ervaring biedt.Deze set bestaat uit:
- Pioneer DDJ-RR controller inclusief Rekordbox DJ software
- Pioneer HDJ-X5 hoofdtelefoon
- 2x Pioneer S-DJ50X monitorspeakers
- 2x XLR kabel 3 meter
(Ter waarde van: €1180,-)

Aanbiedingsprijs: €1118,-
> Bestellen


3. Pioneer Rekordbox DJ set Professional

Voor wie alles uit Rekordbox DJ wilt halen is er de professional set. De 4-kanaals controller met ingebouwde LCD display en performance pads zorgt ervoor dat je alles uit je controller kunt halen. En dankzij de vertrouwde NXS layout zul je zonder onzekerheid een club instappen en net zo goed presteren als dat je thuis ook deed. Het was voorheen niet mogelijk om zo dicht bij de clubstandaard te komen tegen zo een aantrekkelijke prijs.Deze set bestaat uit:
- Pioneer DDJ-1000 controller inclusief Rekordbox DJ software
- Pioneer HDJ-1500 K hoofdtelefoon
- 2x Pioneer S-DJ60X monitorspeakers
- 2x XLR kabel 3 meter
(Ter waarde van: €1800,-)

Aanbiedingsprijs: €1707,-
> Bestellen


Alle producten zijn uiteraard te testen bij ons in de showroom in Haarlem