Sinterklaas Cadeau voor de DJ/Producer

29 November 2018
tips , actie

Sinterklaas Cadeau voor de DJ/Producer

Ben je op zoek naar een sinterklaascadeau voor een DJ of producer, of misschien wel allebei? Wij hebben een selectie gemaakt van superdeals, hieronder een aantal nuttige tips!

DJ's en producers kunnen erg veeleisend zijn: daar weten wij als gespecialiseerde gearshop natuurlijk alles van. Het is niet altijd even gemakkelijk om een cadeau te verzinnen, daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarvan de ervaring leert dat deze altijd goed van pas komen!

Cadeau voor de Producer

Patch & Tweak

Hét cadeau van 2018/2019 is het Patch & Tweak boek. Als je net als wij verliefd bent op alles dat in een eurorack past of een spaghetti van jacks veroorzaakt dan is Patch & Tweak echt iets voor jou.

Patch & Tweak

>>> Koop het Patch & Tweak boek hier


Everlearn Online Training

Dus je wil graag produceren maar je weet niet waarmee of hoe? Dan is het brede aanbod aan online trainingen van Everlearn echt iets voor jou. Bijvoorbeeld de FL Studio Training die meer dan 4 uur aan Nederlands gesproken uitleg bevat omtrent het veelgebruikte FL Studio

Uiteraard beperkt het Everlearn aanbod zich niet tot FL Studio maar zijn bijvoorbeeld ook Logic X Training, Pro Tools Training en Ableton 10 Training direct leverbaar. Everlearn

- Bekijk de FL Studio training hier

Cadeau voor de DJ

Pioneer DDJ-WeGO 3

Wil jij de complete Spotify bibliotheek gemakkelijk kunnen mixen? of misschien zoek je een goeie controller voor je Tablet, dan is de WeGO 3 misschien wel de beste keuze. De DDJ-WeGO 3 is een controller ontworpen voor de beginner, met gemakkelijke bediening en tablet/smartphone integratie hoef je niet over een dure computer te beschikken om de WeGO 3 te gebruiken. Laad muziek in vanaf je Spotify account of maakt gebruikt van de Rekordbox DJ software.

WeGO 3

- Koop de DDJ-WeGO 3 hier

- Of koop de witte variant hier

Power Dynamics PH300

Zonder hoofdtelefoon is er als DJ geen beginnen aan. De Power Dynamics PH300 is een handzame goed klinkende hoofdtelefoon voor een scherpe prijs. Zoek je dus nog een hoofdtelefoon voor je DJ set of gewoon om onderweg je favoriete muziek te luisteren dan mag je de PH300 niet overslaan

PH300

- Koop de PH300 hier



UDG Headphone Case

Elke DJ heeft een hoofdtelefoon. En een hoofdtelefoon moet uiteraard veilig vervoerd worden. Daarom ontwierp UDG (Ultimate DJ Gear) deze praktische hoofdtelefoon hardcase. Naast ruimte voor een hoofdtelefoon passen er ook nog USB sticks in de case. Er zijn twee varianten beschikbaar, de UDG Headphone Case Small (geschikt voor bijvoorbeeld de Sennheiser HD-25, AIAIAI TMA-2, Audio Technica ATH-M50X, Technics RP-DH1200, Pioneer HDJ-C70 en meer) en UDG Headphone Case Large (geschikt voor bijvoorbeeld de Pioneer HDJ-2000 MK2, HDJ-1500 en meer)

UDG headphone case small

- Koop de UDG Headphone Case Small of UDG Headphone Case Large

Reloop Tape 2

Een nieuwe mix opnemen of een vinylplaat met een (oude) draaitafel digitaliseren wordt een fluitje van een cent met de Reloop Tape 2 recorder. Sluit de recorder aan op de DJ mixer/draaitafel en je bent klaar om op te nemen. Wat de Reloop Tape 2 onderscheid van de eerste versie is de ingebouwde batterij. De Reloop Tape 2 is vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid, gaaf retro design en geweldige prijs-kwaliteitverhouding een veel gekozen recorder door DJ's en vinyl liefhebbers.

Reloop Tape 2

- Koop de Reloop Tape 2 hier

Nieuw! de HDJ-X5 met Bluetooth

Het is niet meer weg te denken, de draadloze headsets die je dagelijkse comune een stuk fijner maken. We hebben al veel verschillende modellen voorbij zien komen maar nog niet van Pioneer, gelukkig is daar nu de HDJ-X5 BT. Door de Bluetooth verbinding en ingebouwde batterij kan je uren lang luisteren, is deze op? geen probleem, de X5 BT wordt geleverd met kabel zodat je gewoon verder kan.

HDJ-X5 BT

- Koop de HDJ-X5 BT hier

- Ook te verkrijgen in andere kleuren zoals Wit en Rood.

Algemene cadeau's

Compacte lichteffecten

Het verlichten van je studio, slaapkamer of het licht voorzien van een klein feestje is altijd leuk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Beamz Mini Stroboscoop 10W, een compacte 10W stroboscoop met aanpasbare snelheid. Een andere leuke optie is de Beamz Mini Star Ball, een compact lichteffect met ingebouwde microfoon (voor geluidsgestuurde lichteffecten) én een draadloze afstandsbediening. Uiteraard valt een leuke lichtset ook altijd goed in de smaak!

Beamz lichteffecten

- Bekijk lichteffecten, effectmachines (waaronder kleine rookmachines) of lichtsets

CamLink 4K Ultra

Voor een 4K opname met prachtige weergave hoef je helemaal niet veel uit te geven. Met de CamLink 4K Ultra kan je gemakkelijk video opnames maken tot 4K beeld kwaliteit. Ook de meegeleverde accessoires zoals de waterdichte behuizing en sticker mounts maken het een ware action cam voor de fractie van de prijs die je verwacht.

CamLink 4K Ultra

- Koop de CamLink 4K Ultra hier

Gehoorbescherming

Als mens krijg je maar één paar oren: reden genoeg om daar extra zuinig op te zijn. Wij raden DJ's, maar ook feestgangers altijd het gebruik van kwalitatieve gehoorbescherming aan. Bij ToneControl hebben wij een ruim assortiment gehoorbescherming. De populairste keuze voor DJ's is zonder twijfel de Alpine MusicSafe Pro. Deze universele gehoorbescherming wordt geleverd met één extra earplug en drie verschillende soorten filters waardoor de demping is aan te passen aan de hand van de situatie. Voor minder veeleisende gebruikers biedt de Alpine PartyPlug uitkomst: deze gehoorbescherming wordt geleverd één medium filter.

Alpine gehoorbescherming

- Bekijk al onze gehoorbescherming hier

Soms is het beter om zelf te kiezen

Mocht bovenstaand niet genoeg inspiratie geven hebben wij ook een breed aanbod cadeaubonnen. Deze zijn zowel in de winkel als webshop te besteden en voor onbepaalde tijd geldig. Ook is er geen beperking aan minimale uitgave. Als het gewenste bedrag er niet bij staat kunnen we deze alsnog voor je aanmaken, stuur dit verzoek naar [email protected]

- Cadeaubon van €10 - Cadeaubon van €25 - Cadeaubon van €50

Andere cadeautips

Bekijk ook:
- DJ/Producer cadeautips onder € 25
- DJ/Producer cadeautips € 25 - € 50
- DJ/Producer cadeautips € 50 - € 100
- DJ/Producer cadeautips € 100 - € 300
- DJ/Producer cadeautips voor meer dan € 300

Cadeau niet gevonden?

Toch op zoek naar een ander cadeau? Bel ons op 023-5749408 voor tips!