CompactCase XDJ-RX2 flightcase

CompactCase komt met een speciale XDJ-RX2 case. CompactCase specialiseert zich in kwaliteitscases die in Nederland gemaakt zijn van Europees hout en dus niet alleen hoger van kwaliteit zijn, maar ook nog eens veel duurzamer dan de bekende merken van Chinese makelij.
€ 249,00
€ 235,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: eps, ai, psd

 • Grote voorraad, snelle levering
 • Fysieke showroom in Haarlem
 • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties CompactCase XDJ-RX2 flightcase

Deze CompactCase XDJ-RX2 flightcase is onze absolute favoriet als het gaat om een kwaliteitscase voor de Pioneer XDJ-RX2. Deze case is speciaal gemaakt voor de Pioneer XDJ-RX2 (dat spreekt voor zich zou je zeggen, maar heel veel merken maken standaardcases die ze vervolgens afschuimen zodat de XDJ-RX2 er aardig inpast).

De afmetingen en het gewicht zijn met zorg geminimaliseerd, o.a. door gebruik te maken van het stugge demi-schuim, waarvan minder dikte toegepast hoeft te worden voor dezelfde bescherming en dat bovendien op langer termijn in vorm blijft.

De XDJ-RX2 zit zo goed strak in de case, dat er - in tegenstelling tot concurrerende cases - geen blok schuim in het deksel op de controller hoeft te drukken.

Ook is de rand van de case middels speciale bolhoek/hoeklijn-combinaties zo laag gehouden, dat je de hoofdtelefooningang nog goed kunt gebruiken, zonder vervelend los klepje uit de case te hoeven schuiven (dat altijd kwijtraakt en nooit goed terug op zijn plaats wil).

Bij de productie is speciale aandacht gegeven aan kwaliteit, compactheid (what's in a name), laag gewicht en duurzaamheid in de brede zin van het woord:

 • Duurzaam omdat gebruik is gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve materialen: Europees kwaliteitshout, Penn-Elcom sloten e.d. en speciaal stug demi-schuim (dat ook op de langere termijn zijn vorm behoudt)
 • Duurzaam omdat de case gemaakt is in Nederland, van Europees hout. Aangezien de grootste 6 mammoettankers evenveel CO2 uitstoten als ALLE auto's op de wereld samen en flightcases veel volume en gewicht met zich meebrengen, zijn deze cases enorm veel duurzamer dan de bekende cases (die in China gemaakt worden).
 • De CompactCase XDJ-RX2 onderscheidt zich door:

  • Duurzaamheid en bouwkwaliteit
  • Compactheid en lage gewicht
  • Unieke customizing opties: Je kunt (tegen meerkosten) je naam of logo in het deksel laten graveren en kiezen voor wielen op de case.

Gegevens

Afmetingen: 79,6 x 49,9 x 16,8 cm

Gewicht: 9.7KG

Productfotografie door fotostudiovandenengh.nl