Denon MC4000

Waardering:
74% of 100
26  beoordelingen
De Denon DJ MC4000 is een professionele 2-kanaals Serato DJ Intro controller met stevige stalen chassis, enorme gebruiksvriendelijkheid en 24-bit Denon DJ geluidskaart.
€ 419,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Denon MC4000

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Denon MC4000

De Denon DJ MC4000 is een 2-decks Serato DJ MIDI Controller voor professionele DJ's die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare DJ controller. Deze controller is uitgerust met Denon's befaamde bouwkwaliteit en bevindt zich daarom in een robuuste stalen chassis.

Met deze DJ controller wordt Serato DJ Intro meegeleverd, een beperkte versie van één van de meest gebruikte DJ softwarepakketten. Binnen deze software zijn 2 decks uitgebreid aan te sturen met de aanraakgevoelige jogwheels, grote 100mm pitchfaders, hot cues, loops en sample controls. Op de MC4000 bevinden alle professionele controls zich op logische plekken op het apparaat en bieden deze uitgebreide controle over de DJ software. Deze controller is niet verwarrend met als doel om 'stijl' te behouden en beschikt daarom niet over onduidelijke 'multifunctionele' knoppen. De pads zijn direct toegankelijk en gegroepeerd in logische, intuïtieve groepen: zo hebben hot cues, loops en sampler controls allen een eigen locatie voor foutloos gebruik.

Deze Denon MC4000 DJ controller wordt geleverd met Serato DJ Intro en is uiteraard te upgraden naar Serato DJ met optionele Serato DJ upgrade. De controller is ook in te zetten als Traktor, Virtual DJ 8 en Algoriddim djay Pro DJ controller. Het is dus mogelijk om je eigen favoriete software te gebruiken!

Op deze Denon DJ controller is rekening gehouden met één van de belangrijkste aspecten: het audiopad. De Denon MC4000 beschikt tevens over een 24-bit/44.1kHz audio interface voor hoorbaar heldere mixes. Twee microfoons kunnen aangesloten worden en dit inkomende geluid kan gemanipuleerd worden met de ingebouwde echo en ducking effecten. Daarnaast zijn beide microfoonkanalen uitgerust met toegewezen 2-bands low/high frequency equalizers om het geluid gemakkelijk af te stellen. De microfoon voorversterkers kenmerken een lage distortion, lage noise en hoge headroom waardoor deze MC4000 een ultieme keuze is voor toepassingen waar krachtige geluidskwaliteit een must is.

Gegevens

- Professionele 2-decks USB DJ controller

- Stalen constructie

- 24-bit/44.1kHz audio interface

- Inclusief Serato DJ Intro

- Werkzaam met Traktor 2 (via .tsi bestand), Algoriddim djay Pro en Virtual DJ 8

- Aanraakgevoelige jogwheels

- 100mm pitchfaders

- Onafhankelijke hot cue en sampler pads

- Gebalanceerde master & booth outputs

- 2-bands EQ, ducking & echo FX op Mic kanaal 1 & 2

- RCA aux inputs

- Afmetingen: 505 (W) x 312 (D) x 69 (H) mm

- Gewicht: 4,06 kg