Denon MCX8000

Waardering:
67% of 100
145  beoordelingenBeoordeel dit product
Denon keert terug met de Denon MCX8000! Deze hardware & software combinatie is te gebruiken als 2-kanaals standalone USB controller en 4-kanaals MIDI controller binnen de populaire Serato DJ software!

€ 1299,00 Incl. BTW
Levertijd: 20 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

  Video Denon MCX8000

  Schrijf uw eigen review

  Reviews

  Schrijf een review

  Specificaties Denon MCX8000

  Hardware & Software

  Deze Denon MCX8000 DJ Controller is de perfecte combinatie van hardware en software. De controller kan zowel 'standalone' als in MIDI modes gebruikt worden. Het is mogelijk om 2 kanalen van de MCX8000 direct te gebruiken met muziekbestanden op een USB stick wanneer deze bestanden geanalyseerd zijn in Denon's Engine software. Importeer direct crates (playlists) en hot cues vanuit Serato naar Engine en begin met draaien. De grote, duidelijk schermen kunnen gebruikt worden om te browsen en geven duidelijk track/FX info weer. Draai je liever met DJ software? Geen probleem, de Denon MCX8000 kan ook ingezet worden als MIDI controller binnen de meegeleverde Serato DJ software: er kunnen dan maar liefst 4 kanalen aangestuurd worden!

  Multifunctionele pads

  De 8 grote MPC-style pads onder het jogwheel kunnen in meerdere modus ingezet worden. Zo kan je deze pads bijvoorbeeld gebruiken voor hot cues, rolls of slicers. Wil je samples mixen met je spelende tracks? Geen probleem, de 8 pads zijn namelijk ook te gebruiken als (velocity) sampler. Daarnaast heeft Denon de pads uitgerust met dubbele functies om nóg meer mogelijk te maken. Denk hierbij aan cue loops, opgeslagen loops, slicer loops, en de eerder genoemde velocity sampler.

  De Denon DN-MCX8000 heeft ingebouwde controls voor Serato's geavanceerde Flip expansion. Met Serato Flip kan een track-automatisering in de voorbereiding bepaald worden (bijvoorbeeld een roll of het overslaan van een break) en kan dit direct tijdens het optreden uitgevoerd worden door de Serato software. Op de MCX8000 zijn controls aanwezig om Flip in te schakelen en automatiseringen op te slaan.

  FX parameters

  Een groot voordeel van deze standalone DJ controller is het feit dat de effect parameters direct af te lezen zijn van de duidelijke displays. Bovendien kunnen de effecten gewisseld worden tussen single en group mode, waarin respectievelijk één effect uitgebreid, of drie effecten per unit onafhankelijk van elkaar aan te sturen zijn (alleen te gebruiken in Serato mode).

  Engine software

  Met de Denon MCX8000 wordt Engine software meegeleverd. Deze revolutionaire DJ software kan ingezet worden om tracks voor gebruik met de MCX8000 voor te bereiden. Stel playlists/crates voor je optredens samen en zet alvast cue punten in tracks om optimaal voorbereid te zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de gehele Serato DJ bibliotheek met de MCX8000 te synchroniseren!

  Mixer unit

  Wil je extra bronnen aansluiten op de MCX8000? Geen probleem. Deze hardware controller beschikt over twee lijn inputs en twee lijn/phono inputs die ook ingezet kunnen worden voor DVS (Digital Vinyl System) mogelijkheden binnen de Serato DJ software. De controller is dan ook Serato DVS upgrade ready. Er is bovendien ook nog de optie om een extra controller op de ingebouwde USB hub aan te sluiten voor nog meer mogelijkheden. Uiteraard beschikt de Denon MCX8000 over dezelfde legendarische bouwkwaliteit als andere Denon DJ producten!

  Gegevens

  - Denon DJ Engine standalone technologie - 2 USB inputs om 2-kanaals te mixen in standalone mode - Inclusief 4-decks Serato DJ software - 2 hoge resolutie displays voor Engine en Serato DJ - Stevige metalen afwerking - Professionele 4-kanaals digitale mixer - Twee microfoon inputs - 3 ingebouwde effecten voor gebruik met Engine en line inputs - Aanraa kgevoelige performance pads voor cues, rolls, slicer en sample modes - Stage LinQ netwerk connectie om licht en video te besturen - Serato DVS upgrade ready - Afmetingen: 728.47 (W) x 432.82 (D) x 70.10 (H) in mm - Gewicht: 8.34 kg