Elektron Analog Rytm

Waardering:
92% of 100
10  beoordelingen
De Elektron Analog Rytm is een ware unieke drumcomputer in zijn prijsklasse. Deze drumcomputer levert een geweldige sound door alle ingebouwde mogelijkheden en biedt daarnaast de intuïtieve controle die je van Elektron gewend bent.
Elektron Analog Rytm Elektron Analog Rytm
Elektron Analog Rytm
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Elektron Analog Rytm

Specificaties Elektron Analog Rytm

De Analog Rytm is een geweldige beat machine. Het onderscheidend vermogen van deze drunmmachine bevindt zich in de analoge drum sounds met samples. De machine is geperfectioneerd door de snelle drumpads met Elektron sequencing.

De Analog Rytm legt de lat hoog van wat mogelijk is met een enkele machine. De acht analoge drum voices geven de voordelen van diverse dedicated analoge circuits, ze zijn allemaal ge fine-tuned voor specifieke drumsounds. Door de ultieme flexibiliteit kan alles interessanter gemaakt worden door het gebruik van aanpasbare samples. De perfecte combinatie van analoge drum sounds en samples is simpelweg geniaal.

Diverse tools zijn beschikbaar voor het vormen van de "vibe" van de beats. Elke "voice" heeft zijn eigen analoge multimoed filter en analoge distortion circuit. Om de beats nog verder aan de passen zijn reverb en delay send FX toegankelijk, voordat de beats over de master output gaan worden deze eerste nog aangepast door de analoge compressor op het masterkanaal. Het geluid is ongeëvenaard.

De twaalf drum pads met verlichting en aandrukgevoeligheid zorgen voor een snelle en spontane manier om ritmes te maken. De welbekende Elektron step sequencer biedt ook toegang tot het aanpassen van sounds op een per step sequencer methode.

Gegevens Elektron Analog Rytm

- 8 drum voices met gespecialiseerde analoge percussie

- Sample playback met analoge multimode filter en analoge distortion

- 12 velocity en aanraakgevoelige pads

- Analoge master compressor en distortion

- Reverb en delay send FX

- Word-class Elektron step sequencer

- Performance beat control

- Individuele voice outputs