IK Multimedia UNO Drum

IK Multimedia's nieuwe UNO Drum drumcomputer bied een dikke analoge sound met de flexibiliteit van een digitale interface. Nuttig voor zowel live als studio gebruik is de UNO Drum een voorbeeld voor gear in de toekomst.
€ 249,99 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video IK Multimedia UNO Drum

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties IK Multimedia UNO Drum

De new-wave drum computer.

De UNO Drum biedt 6 volledig analoge drums voor de warmste en meest dynamische drum sounds mogelijk. Deze drums bestaan uit twee verschillende kick drums, snares, claps en hi-hats. Ook bevat de machine PCM elementen voor een extra palet aan sounds: toms, rims, cowbells, rides en crash cymbals voor het creëren van complexe en unieke tracks. UNO Drum laat jou tot wel 12 elementen tegelijk gebruiken, analoog en digitaal gecombineerd.

Ingebouwde effecten.

UNO Drum bevat ook drie master effects: een analoge drive, een compressor en een stutter effect. Zet de drive open om je grooves meer punch te geven voor een agressieve rand. Voeg compressie toe om je tracks strak te trekken en het ritme aan elkaar te lijmen. Tevreden met je patch? Mooi. Je kan je patch gemakkelijk opslaan voor wanneer je hem weer wil gebruiken. Het stutter-effect bevat aanpasbare diepte, van subtiele tremolo's tot volledige slices.

Klein maar fijn.

Zeg gedag tegen compromis stellen aan geluidskwaliteit en bagage restricties. De UNO Drum is een super lichtgewicht, ultra-compacte en stevige machine die graag met je mee gaat op tour. Gooi hem in je rugtas en gebruik hem wanneer de inspiratie komt opborrelen. Net als een schetsboek kan je de UNO Drum gebruiken voor het neerzetten van ideeën en het maken van tracks waar je ook bent.

Gegevens

- 6 Dikke, punchy analoge voices

- Tot wel 12 PCM voices

- Analoge drive en compressor

- 100 drumkits

- wijder sonic-palet

- Analoog karakter met digitale flexibiliteit

- 12 multi-touch, double-velocity pads

- 4 dynamic sound controls

- 5 performance effects

- Volledig programmeerbaar

- 64-step sequencer

- 100 verschillende patronen

- MIDI en USB in/out

- Audio in voor connectie met andere apparaten

- Lichtgewicht (400g)

- Batterij of USB powered