JBL LSR308 B-STOCK

De JBL LSR308 is de tweeweg actieve monitor speaker uit de popularie 3-serie van JBL met een woofer van 8 inch.

Let op: dit product is een keer uit de doos geweest, de volledige garantie geld nogsteeds. Wees er snel bij, er is slechts nog 1 exemplaar beschikbaar!

JBL LSR308
JBL LSR308
€ 185,25 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video JBL LSR308 B-STOCK

Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

JBL LSR308 B-STOCK

Specificaties JBL LSR308 B-STOCK

De JBL LSR 308 is een grotere versie van de JBL LSR 305 en heeft dus een voller en dieper geluid, dat meer dB ophoest. JBL heeft de vernieuwende elementen uit hun vlaggenschip M2 Master Reference Monitors geleend en dat geeft de JBL LSR 308 een fantastisch geluid. Het "Image Control Waveguide" ontwerp is een zo'n soort functie, en helpt de JBL LSR308 een diep geluidsbeeld en mooie details te leveren. Anders gezegd, kunt u niet alleen de linker en rechter plaatsing van instrumenten in de mix duidelijk horen, maar ook de diepte dat is gecreëerd door de effecten en mic plaatsing. Dit geeft u een accurate weergave van hoe de mix klinkt op hoofdtelefoons en een breed scala van playback-systemen. Het controleren van uw mix op lage geluidsniveaus is een geweldige manier om uw totale balans te controleren, maar veel monitors zullen minder presteren in de bas regio's bij het omgaan met lage controle niveaus. De JBL LSR308 gebruikt JBL's gepatenteerde "Slip Stream" lage-frequentie-poort voor nauwkeurige lage tonen bij het afspelen op laag geluidsniveau. De dubbele flared poort vorm vermindert ook de turbulentie dat sommige ontwerpen veroorzaakt, wat betekent dat de basweergave zuiver blijft wanneer u de JBL LSR308 weer terug op volume brengt.

Let op: dit product is een keer uit de doos geweest, de volledige garantie geld nogsteeds. Wees er snel bij, er is slechts nog 1 exemplaar beschikbaar!