KRK RP6 G2 B-Stock

De gloednieuwe Generation 2 RoKit biedt een nieuwe standaard met nog betere prestaties en nauwkeurigheid, de lat nog eens een tikje hoger leggen. Let op: Dit product is een B-stock product. Dit betekend dat de doos is geopend en het product is getest. De garantie geld nogsteeds in zijn volledigheid.
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
  Schrijf uw eigen review

  Reviews

  Schrijf een review

  Specificaties KRK RP6 G2 B-Stock

  De Generation 2 RoKit biedt een nieuwe standaard met nog betere prestaties en nauwkeurigheid, en hebben ze de lat nog eens een tikje hoger gelegd.

  Bij de generatie KRK RoKit RP6 G2 Actieve Monitors is gebruik gemaakt van een aantal technologie├źn van de toonaangevende lijnen van het bedrijf, waaronder strakkere gekromde hoeken die het geluid eigenlijk nog beter maken.

  KRK Rokit RP6 G2 kenmerkt verfijnd geluid en een nieuw gekromd geluidsscherm dat effectief de breking van het geluid vermindert, en zorgt voor een nog betere nauwkeurigheid van dit geluid. De verbeterde drivers en de superieure tweeter met geluidsgolfgeleider zorgen voor optimale frequentie patroon controle en richt het geluid naar buiten, weg van de kast.

  Let op: Dit product is een B-stock product. Dit betekend dat de doos is geopend en het product is getest. De garantie geld nogsteeds in zijn volledigheid.

  Gegevens

  De belangrijkste functies die tot de KRK RoKit RP6 G2 behoren zijn:

  - Gekromd geluidsscherm ontwerp, dat de breking van het geluid vermindert

  - Geluidsgolfgeleidend design dat zorgt voor verbazingwekkend detail en kwaliteit

  - Geluidsvurende poort aan de voorkant biedt een lage frequentie uitbreiding zonder grenskoppeling

  - Verbeterde speaker stemvoering voor nog nauwkeurigere frequentie verdeling

  - 1-inch Neodymium zachte koepel tweeter

  - Glazen Aramid Composite Cone Woofer