Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1

Waardering:
100% of 100
2  beoordelingen
Een bundel van twee Traktor Kontrol F1 remix deck controllers in combinatie met de populaire Traktor Kontrol Z1 MIDI mixer. Nu tegen een extra scherpe prijs!
Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1 Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1 Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1
Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1
€ 581,00 Incl. BTW
Levertijd: 2 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1

Specificaties Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1

Deze deal bestaat uit:

- 2x Native Instruments Traktor Kontrol F1

- 1x Native Instruments Traktor Kontrol Z1

Met twee Native Instruments Traktor F1 controllers en een Traktor Z1 MIDI mixer kan de 'live' DJ/act van vandaag de dag zonder twijfel uit de voeten. De Kontrol F1 controllers zijn gemaakt om de remix decks binnen de populaire Traktor Pro 2 software aan te sturen. Met de F1 kan de gebruiker samples triggeren, aanpassen, remixen, filteren en nog veel meer om zo een complete eigen draai aan een set te geven. Het kiezen van tracks om op het publiek in te spelen is verleden tijd, de DJ kan nu live gemakkelijk binnen Traktor tracks 'maken' om daarmee nóg beter op het publiek in te spelen. De Kontrol Z1 kan gebruikt worden om de twee kanalen waarop de F1's spelen met elkaar te mixen. Ook kunnen effecten toegewezen worden en natuurlijk kan er voorbeluisterd worden.

Gegevens Native Instruments 2x Traktor Kontrol F1 met Traktor Kontrol Z1

A bundle of two times the Traktor Kontrol F1 remix deck controller in combination with the populair Traktor Kontrol Z1 MIDI mixer. Now to an amazingly sharp price!