• Native Instruments Maschine Jam (Nederlands)
  • Native Instruments Maschine Jam (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Native Instruments Maschine Jam

14 beoordelingen

Native Instruments Maschine Jam is Native Instruments' meest compacte Maschine controller ooit boordevol creatieve functies om in no-time een track te maken. Tijdelijk met 7 gratis expansions (zie onder) en stofkap.

  • Native Instruments Maschine Jam staand
  • Prodector Maschine Jam / Maschine
443
366,00
incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Native Instruments Maschine Jam

Reviews

Rating: 4 / 5 op basis van 14 beoordelingen.

Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro!

Schrijf een review

Review door op 13 February 2017 5

Heel erg blij mee! Hij werkt als een trein. Nog even puzzelen maar heel hands on en een perfecte workflow. Dit is precies waar ik naar opzoek was! De knoppen en touch faders zijn magisch!

Was snel in huis en goede service van tonecontrol.

Specificaties Native Instruments Maschine Jam

Prodector actie Maschine
Leg de bijbehorende Prodector Maschine (passend voor Maschine Jam!) ook in je winkelwagen en voer kortingscode PDC-PROMO in om deze gratis meegeleverd te krijgen.

Buy and register a MASCHINE JAM between 27-04-2018 and 04-06-2018 and get 7 Expansions worth over Ä 300,- for free! These 7 Expansions include Lone Forest (Dub Techno), Molten Veil (Tech House), Decoded Forms (Breakbeat), Lilac Glare (Pop), Queensbridge Story (Hip Hop), Prismatic Bliss (Ambient) and Elastic Thump (Funk, RnB).

De Native Instruments Maschine Jam is een veelzijdig controller om de geprezen Maschine software mee aan te sturen. De Maschine Jam is op meerdere manieren in te zetten. In de keyboard modus kunnen melodieŽn en harmonieŽn direct ingespeeld worden: selecteer de toonladder en het akkoord om direct te spelen. Uiteraard is er ook een uitgebreide arpeggiator in te zetten.

Maak een step sequence in Maschine Jam met de krachtige Piano Roll mode en programmeer de gewilde noten direct met de 8x8 pad matrix. De Maschine Jam is uitgerust met acht dual-touch Smart Strips met multi-color LED meters om tot acht parameters simultaan aan te sturen. Speel melodieŽn en akkoorden via de note input en voeg Perform FX toe om een ultieme sound te creŽren. De Smart Strips kunnen ook gebruikt worden om effect, volume, pan, aux, en gelaagde parameters aan te sturen.

Maschine Jam werkt ook met het NKS Native Kontrol Standard plug-in formaat waardoor de controller naadloos met Komplete 11 en NKS-ready plug-ins integreert. De belangrijkste parameters van plugins worden middels NKS direct toegewezen aan de Smart Strips.

Deze controller is het perfecte instrument om snel en intuitief tracks te bouwen en te sequencen: werk ideeŽn uit door patronen te creŽren en te combineren en importeer de audio vervolgens van Maschine in je DAW om dit verder uit te werken. Wil je Maschine Jam gebruiken met Ableton Live? Ook dit is direct mogelijk dankzij de geavanceerde meegeleverde template!

Details Native Instruments Maschine Jam

- Professionele grid controller
- Ontworpen voor sequencing en clip launching
- Geavanceerde drum, melodie en akkoord programmering
- MASCHINE en Komplete 11 Select meegeleverd