Native Instruments Maschine Jam

Waardering:
78% of 100
14  beoordelingen
Native Instruments Maschine Jam is Native Instruments' meest compacte Maschine controller ooit boordevol creatieve functies om in no-time een track te maken. Selecteer de bundel en bestel de GRATIS stofkap mee!
€ 269,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
 • Gratis Prodector Maschine Jam

  1x
  Native Instruments Maschine Jam
  +
  1x
  Prodector Maschine en Maschine Jam beschermkap

  100% korting

  € 37,00 € 0,00

 • Grote voorraad, snelle levering
 • Fysieke showroom in Haarlem
 • Retourneren kan ook in de winkel

Video Native Instruments Maschine Jam

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Native Instruments Maschine Jam

Gratis Prodector bij je Maschine Jam ontvangen? Selecteer de aanbevolen combinatie om vervolgens de Maschine Jam met gratis Prodector in je winkelwagen te zien verschijnen.

De Native Instruments Maschine Jam is een veelzijdig controller om de geprezen Maschine software mee aan te sturen. De Maschine Jam is op meerdere manieren in te zetten. In de keyboard modus kunnen melodieën en harmonieën direct ingespeeld worden: selecteer de toonladder en het akkoord om direct te spelen. Uiteraard is er ook een uitgebreide arpeggiator in te zetten.

Maak een step sequence in Maschine Jam met de krachtige Piano Roll mode en programmeer de gewilde noten direct met de 8x8 pad matrix. De Maschine Jam is uitgerust met acht dual-touch Smart Strips met multi-color LED meters om tot acht parameters simultaan aan te sturen. Speel melodieën en akkoorden via de note input en voeg Perform FX toe om een ultieme sound te creëren. De Smart Strips kunnen ook gebruikt worden om effect, volume, pan, aux, en gelaagde parameters aan te sturen.

Maschine Jam werkt ook met het NKS Native Kontrol Standard plug-in formaat waardoor de controller naadloos met Komplete 11 en NKS-ready plug-ins integreert. De belangrijkste parameters van plugins worden middels NKS direct toegewezen aan de Smart Strips.

Deze controller is het perfecte instrument om snel en intuitief tracks te bouwen en te sequencen: werk ideeën uit door patronen te creëren en te combineren en importeer de audio vervolgens van Maschine in je DAW om dit verder uit te werken. Wil je Maschine Jam gebruiken met Ableton Live? Ook dit is direct mogelijk dankzij de geavanceerde meegeleverde template!

Gegevens

- Professionele grid controller

- Ontworpen voor sequencing en clip launching

- Geavanceerde drum, melodie en akkoord programmering

- MASCHINE en Komplete 11 Select meegeleverd