Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL

Neem een goede analoge mixer, zet er alle belangrijke controls voor Traktor Pro 2.5 in en je hebt de Kontrol Z2 mixer.
Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL
Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL
€ 665,00 Incl. BTW
Levertijd: 2 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL

Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL

Specificaties Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL

Belangrijkste punten van de Kontrol Z2:

Traktor Scratch gecertificeerde Twee-kanaals mixer

Een full-sized mixer die moet concurreren met dezelfde hoge kwaliteit die de concurrent aanbiedt. De Kontrol Z2 is ontworpen om betrouwbaarheid en pro audio kwaliteit te brengen die essentieel is voor pro club DJ's. De 24-bits geluidskaart en XLR-outputs leveren de hoogste kwaliteit en de booth-output en microfoon input zorgen dat de Z2 makkelijk in elke DJ-booth kan integreren.

Twee extra kanalen voor Traktor

Er zijn 4 kanalen te vinden op de mixer (A/B/C/D), waarbij de laatste twee geschikt zijn voor Traktor en bijbehorende randapparatuur zoals de Traktor Kontrol F1. De geavanceerde HID-technologie zorgt er bovendien voor dat er naadloze integratie met CDJ's kan plaatsvinden.

Een USB-hub

De Kontrol Z2 beschikt over een ingebouwde USB-hub. Hiermee kun je al je gear op je computer/laptop aansluiten met maar één USB-kabel. Dit maakt het eenvoudig om controllers zoals de Kontrol F1 en Kontrol X1 te integreren in je DJ-setup.

Midi-controle over loops en Traktor’s effecten

Controle en zicht op je loops, zoals bekend van de Kontrol S4 (met LED-display). Ook de effecten van Traktor kunnen uiteraard met de Kontrol Z2 bestuurd worden.

Hot cues voor elk kanaal

Naast elk kanaal op de mixer zijn vier knoppen te vinden, welke gebruikt kunnen worden als hot cues. Ook is het mogelijk, gezien de meerdere toegewezen kleuren en de aanwezigheid van een SHIFT-knop, om deze knoppen als sample triggers te gebruiken zoals bekend van de Kontrol F1.

Knoppen

De ruime layout van de Kontrol Z2 zorgt voor het makkelijk bereiken van hoge-kwaliteits knoppen en premium kwaliteit Innofaders™. De twee primaire kanalen hebben elk een driebands EQ, filter- en fadersectie. Ook beschikt elk kanaal over een eigen Filter-knop. Daarnaast is de gain ook aan te passen met knoppen boven elk kanaal.

Traktor Library Browser

In het midden van de mixer is een knop te vinden die het mogelijk maakt om de library van Traktor te openen en vervolgens door je tracks heen te scrollen.

Niewe Macro FX

Speciaal voor Traktor zijn een aantal nieuwe effecten ontwikkeld. De Kontrol Z2 brengt je mix op een creatief hoger niveau door de nauwe samenwerking tussen de hard- en software. Macro FX zorgt ervoor dat je meerdere Traktor-effecten kan combineren op een enkele control op de hardware. Breakdowns, build-ups, punch-ins of blends zijn dus met 1 control te bedienen. De nieuwe Flux mode zorgt bovendien voor het bijhouden van de tijd tijdens gecompliceerde scratch/effect routines, zodat er creatieve loop rolls of effecten bereikt kunnen worden terwijl de track precies op de beat terugkeert. (te vergelijken met de Slip-mode van Pioneer.)

De Traktor Kontrol Z2 zal scratch-dj’s erg aan gaan spreken. De twee-kanaals layout en kwaliteit die Traktor en zijn apparaten met zich meebrengen, zullen dan ook erg in de belangstelling staan.

Ook de combinatie met Kontrol F1’s en Kontrol X1’s is erg makkelijk op te zetten nu er een mixer is die naadloos kan integreren in deze setup. Ook de USB-hub maakt dit gemakkelijk door een warboel van draden te voorkomen.

Gegevens Native Instruments Traktor Kontrol Z2 + Kontrol F1 DEAL

Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended)

Mac OS X 10.6 or 10.7 (latest update) or 10.8, Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM (4 GB recommended)

General: Monitor with 1024 x 768 screen resolution, USB 2.0, 1 GB free disc space, high-speed internet required

Dimensions: 272mmx388mm x109mm (WxLxH)

Weight: 5.1 kg / 11.2 lbs

Internal power supply with 3-pin IEC power cable included. 115-230V, 50/60Hz, 0.5 – 0.75A. No additional power supply or battery required.