Ableton: ongekende kortingsactie

09-12-2017

Ableton: ongekende kortingsactie

Rond februari kom Ableton live 10 uit. Wij hebben gemerkt dat velen hun aankoop van Ableton software uitstellen. Logisch, want je gaat nu geen professionele software kopen, terwijl een nieuwere versie binnen een paar maanden uitkomt. Gelukkig begrijpen de jongens in Berlijn dat ook en komen daarom met een onweerstaanbare actie. Maar echt.

Koop nu Ableton Live 9 met 20% korting en krijg een gratis upgrade naar Live 10 bij release.

  • Nu al aan de slag met de allerbeste DAW op de markt
  • 20% korting op je aankoop
  • Gegarandeerd een gratis update naar Ableton 10 zodra deze beschikbaar is
  • Indirect dus 20%(!) korting op de allernieuwste, nog uit te komen, versie van Ableton. Welk bedrijf doet dat nou…

Software: full versions en upgrades

Wil je direct aan de slag met Ableton software? Goed nieuws! Niet alleen koop je Ableton tijdelijk 20% voordeliger, ook kun je het direct downloaden met onze digitale Ableton licenties. Hoe werkt het? Selecteer hieronder je product naar keuze, bestel via de site en kort daarna ontvang je in je mailbox je licentie en downloadinstructies. Uiteraard geldt ook hierbij dat je gratis een upgrade naar Ableton 10 ontvangt zodra die beschikbaar is!

Push 2 (en software)

Om het helemaal mooi te maken slaan wij onze handen ineen voor een nog mooiere deal. Namelijk de Ableton Push 2 Deal. De Push 2 wordt geleverd inclusief Ableton Live 9 Intro. Bij release krijg je dus een gratis upgrade naar Ableton Live 10 Intro. Als kers op de taart doen wij er een gratis Prodector stofkap EN Magma CTRL case bij!

Tot slot is er ook een bundel voor de pro's en andere enthousiastelingen die de meest uitgebreide Ableton versie willen hebben: Suite. Voor hen hebben wij de Ableton Push 2 & Live 9 Suite bundel. Maar: Op=op :)