• Pioneer productrelease: DDJ-SR2 en de DJM-S3 (Nederlands)
  • Pioneer productrelease: DDJ-SR2 and DJM S3 (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Pioneer productrelease: DDJ-SR2 en de DJM-S3

Op 7 september 2017 door Shahab
Nieuwe gear

Pioneer productrelease: DDJ-SR2 en de DJM-S3

PioneerDJ heeft vandaag maar liefst twee nieuwe producten aangekondigd. De gloednieuwe, verbeterde DDJ SR2 en de DJM S3, een professionele twee kanaals mixer speciaal ontworpen voor DJs die van scratchen houden.

DDJ SR2 - Serato DJ controller

In de vorige editie konden niet alle features van Serato DJ benut worden. Dankzij de nieuwe voorgeprogrammeerde controles op de DDJ-SR2 kan dat wel. Denk hierbij aan het uitbreidingspakket Pitch n Time DJ met Key Shift, Key Sync, Pitch Play en.... Reset! De draagbare DDJ-SR2 is klaar voor een upgrade naar Serato DVS (licentie afzonderlijk verkrijgbaar). Daarmee is hij de meest compacte DVS-ready controller tot nu toe. Ondanks zijn formaat heb je er de perfecte harmonische controle mee.

Het design en veel kenmerken van de DDJ-SR2 zijn overgenomen van de professionele grotere broers. Zo zijn er veelkleurige performance pads en heeft Pioneer lekker veel ruimte tussen de faders gelaten. Zo haal je het optimale uit je mix- en scratchervaring. Daarnaast bezit hij een hoogwaardige aluminium behuizing en heeft hij grote jogwheels, en desondanks is hij ook nog eens 18% lichter dan zijn voorganger.

De DDJ-SR2 wordt geleverd met het uitbreidingspakket Pitch n Time DJ. Dit pakket zorgt ervoor dat je de toonaard van je nummers kan verschuiven en synchroniseren. Verder kan je de BPM verhogen of verlagen terwijl de oorspronkelijke toonaard van het nummer behouden wordt. Uniek is ook de Reset knop, waarmee je per direct terugkeert naar het origineel.

De nieuwste versie van de Serato DJ software kan je downloaden op serato.com/dj/downloads
De DDJ-SR2 is beschikbaar vanaf eind september 2017, dus hou onze productpagina goed in de gaten!

DJM S3 - 2 channel Serato DJ mixer

De DJM-S3 heeft dezelfde high-end geluidskaart als de DJM-S9 en is speciaal ontworpen om optimaal samen te werken met Serato DVS. Je hoeft hem enkel te verbinden aan je laptop met USB en hij is klaar voor gebruik.

De innoverende Magvel fader (herkenbaar van de DJM-900NXS2) zit ook op de DJM-S3. Hierdoor heb je een super vloeiende en accurate feedback. Ook de parameter functie is meegenomen in deze mixer die je een ongekende Color FX ervaring meegeeft tijdens het mixen. Omdat de DJM S3 Serato DVS enabled is kan je je digitale afspeellijst bedienen met draaitafels.

Ook de DJM S3 is vanaf eind september verkrijgbaar, dus hou ons goed in de gaten!

Comments