demo-avond op vrij. 6 oktober!" />

Native Instruments geeft Maschine en Komplete Kontrol een upgrade

19 September 2017

Native Instruments geeft Maschine en Komplete Kontrol een upgrade

Koester je creativiteit

Nu op voorraad!De upgrades focussen zich op het bewaren van je creatieve moment zonder je handen van de units los te laten. Voor de Maschine MK3 is dit goed te zien aan de twee ingebouwde full colour schermen die alle informatie van tijdlijn tot kanaalvolumes weergeven. Ook de drumpads zijn vergroot en omliggende browse- en functieknoppen zijn verplaatst voor verbeterde workflow.

Ingebouwde geluidskaart

De meest noemenswaardige upgrade is de ingebouwde geluidskaart die het mogelijk maakt je hoofdtelefoon en speakers direct aan te sluiten op de controller/interface. Ook is hij voorzien van een stereo input, erg handig voor het opnemen van externe bronnen of het samplen van vinyl. Nieuw aan de Maschine MK3 is de Smart Strip waar parameters in macro verbonden kunnen worden voor bijvoorbeeld het beïnvloeden van effecten, pitchbend en/of andere modulatie.

Software Kontrol

De Komplete Kontrol MK2 is net als de Maschine Mk3 ontworpen om de artiest zo veel mogelijk te verbinden met de software zonder de muis aan te raken. Omdat de Komplete Kontrol zich niet alleen focust op de Maschine software maar ook op alle andere main DAW's (Ableton, Logic, FL Studio) is er goed gekeken naar welke functies er op de controller moeten zitten. De belangrijkste dingen zoals mixing, tijdlijn en transport control zijn meegenomen en er worden wekelijks nieuwe functies en DAW's toegevoegd.

Komplete Select

Beiden worden geleverd met Komplete Select 11 zodat je meteen aan de gang kan met het brede scala samples/VST plugins van de Komplete 11 uitbreiding. De Maschine MK3 en Komplete Kontrol MK2 zijn vanaf 5 oktober verkrijgbaar en vind je hier:

Maschine MK3
Komplete Kontrol MK2