Ze zijn er: Rane Seventy Two en Twelve

23-04-2018

Ze zijn er: Rane Seventy Two en Twelve

De Rane Twelve is makkelijk, puur en krachtig. Het is een DJ controller dat vernieuwing bied voor de genen die graag met vinyl blijven draaien. Maar dan zonder de minpunten van platenspelers die eigenlijk niet meer van deze tijd zijn. Namelijk de overslaande toonarmen en fragiele naalden. Door zijn compleet metalen behuizing is hij zo stevig als een tank, maar bij het bedienen voelt hij aan als een sportauto. Rane bied hiermee een oplossing die simpelweg nog niet bestaat. Een ultieme cocktail van vinyl met de nieuwste digitale technologie.

Maar dat is niet alles. Want de bijpassende Rane Seventy Two maakt het plaatje compleet. Rane heeft ’s werelds meest toonaangevende DJ’s bij elkaar geroepen om mee te denken over het ontwerp van deze fraaie mixer. Door de dubbele USB aansluitingen is het mogelijk om twee Serato laptops tegelijk te bedienen. Een b2b sessie gaat dus erg makkelijk. Verder heeft de Seventy Two een geïntegreerde touchscreen ingebouwd waar informatie van je laptop direct zichtbaar is. Telkens wegkijken naar je laptop is dus niet meer nodig tijdens de kritische momenten van je mix. Maar er is meer. Rane heeft haar eigen, gepatenteerde Mag Three fader ontworpen dat iedere andere fader overtreft, zonder twijfel.

De Rane Twelve en Seventy Two zijn beide verkrijgbaar bij Tonecontrol. Bel of mail voor meer info of bekijk de productpagina’s.

Rane Twelve: https://www.tonecontrol.nl/rane-twelve
Rane Seventy Two: https://www.tonecontrol.nl/rane-seventy-two