Ableton 10 komt op 6 februari

19 Januari 2018

Ableton 10 komt op 6 februari

Het is eindelijk zover. Ableton heeft de definitieve release date aangekondigd voor de nieuwste versie van 's werelds nummer één software voor muziekproductie. Vanaf 6 februari kan iedereen aan de slag met Live 10. Er zal een upgrade beschikbaar zijn tegen een gereduceerd bedrag en gebruikers die Ableton 9 aangeschaft hebben tijdens de actieperiode (wat nu nog steeds loopt) zullen een mail krijgen met instructies om gratis te upgraden naar 10.

Kort over Live 10

De interface is meer smóóth, duidelijk beter leesbaar, je sounds zijn beter te bewerken en te generen met uitgebreide nieuwe filters en synths, maar vooral van de workflow worden we hier bij ToneControl hebberig. Je kan nu al je presets, sounds of wat je maar wil onderbrengen in groepen (die je kunt labelen), dus met 1 muisklik heb je alles binnen handbereik! Tevens zijn er veel superhandige keyboard shortcuts toegevoegd, waarbij dan wel de standaardfunctie om noten te kunnen spelen met je toetsenbord het onderspit heeft moeten delven.

Software: full versions en upgrades

Wil je direct aan de slag met Ableton software? Goed nieuws! Niet alleen koop je Ableton tijdelijk 20% voordeliger, ook kun je het direct downloaden met onze digitale Ableton licenties. Hoe werkt het? Selecteer hieronder je product naar keuze, bestel via de site en kort daarna ontvang je in je mailbox je licentie en downloadinstructies. Uiteraard geldt ook hierbij dat je gratis een upgrade naar Ableton 10 ontvangt zodra die beschikbaar is!