Holiday Campaign: 20% korting op alle Ableton producten!

15 November 2016

Holiday Campaign: 20% korting op alle Ableton producten!

Wat is Ableton?

Ableton is bekend geworden door het ontwikkelen van hoogwaardige creatieve productie/live software: Ableton Live (beschikbaar in drie uitvoeringen). De software is inmiddels al 15 jaar één van de meest toonaangevende productiesoftware pakketten op de markt.

Sinds een aantal jaar houdt Ableton zich ook bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige hardware, de Ableton Push 2. Met deze MIDI controller is het mogelijk om op een creatieve manier volledige tracks te starten en uit te werken.

Ableton Holiday Campaign

Tot 11 januari 2016 koop je alles van Ableton (met uitzondering van de eerste Push met maar liefst 20% korting. Zo koop je onder andere Ableton Live 9 Suite, Ableton Live 9 Standard en Ableton Live 9 Intro voor ongekend lage prijzen. Natuurlijk is ook de Ableton Push 2 scherp geprijsd (en daar krijg je van ons dan nog wat extra's bij!). Ableton pakketten

Ableton Live 9.7

Inmiddels hebben we alweer Ableton Live 9.7 bereikt, een versie van de software boordevol verbeteringen voor Push. Nieuwe sampling features en workflows zorgen voor een creatievere werking dan ooit tevoren. Daarnaast is het nu mogelijk om vanaf Push 2 audio of MIDI rechtstreeks te routen zonder de computer aan te raken. Gebruik je geen Push? Ook dan zijn er enorme verbeteringen in onder andere het slicen van audio tracks.