Akai BT-500 nu ook beschikbaar in zwart

06 December 2016

Akai BT-500 nu ook beschikbaar in zwart

Over de Akai BT-500

De Akai BT-500 Black combineert net als de eerder geïntroduceerde Akai BT-500 moderne stijl met kwaliteit. De BT-500 is snaar aangedreven (belt drive) en daarmee perfect voor HiFi gebruik. De motor van de BT-500 is bovendien mechanisch geïsoleerd wat resulteert in een bijzonder lage motor noise. Dit vormt een perfecte combinatie met de stevige houten basis, lage signal-to-noise ratio en amper aanwezige wow en flutter. De BT-500 beschikt dan ook over een optimale geluidsweergave. Deze draaitafel wordt volledig met hoogwaardige Audio Technica naald met elliptische stylus geleverd.

Akai BT-500 black

Moderne functies

Interessant aan Akai's BT-serie is het feit dat deze draaitafels een Bluetooth audiosignaal kunnen streamen naar Bluetooth speakers (niet meegeleverd). Daarnaast kunnen de draaitafels via de USB aansluiting ook ingezet worden om vinyl te digitaliseren! Net als de meeste andere moderne draaitafels heeft ook de Akai BT-500 een phono voorversterker ingebouwd zodat deze direct op een moderne versterker aangesloten kan worden. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor het gebruik van de phono output als er al een hoogwaardige phono voorversterker aanwezig is.

Vergeet ook de BT-100 niet

Toch een iets kleiner budget? Kijk dan zeker even naar de Akai BT-100 draaitafel. Ook deze belt-drive draaitafel beschikt over Bluetooth streaming, een phono voorversterker en een USB output om vinyl te digitaliseren.

Akai BT-500 kopen?

Overtuigd? Bestel de BT-500 hier:
- Akai BT-500 kopen
- Akai BT-500 Black kopen