Akai MPC Xpanded | Gratis Samples

12 Maart 2019

Akai MPC Xpanded | Gratis Samples

Dat Akai druk aan het werk is om alle bestaande MPC's van nieuwe updates te voorzien is een feit. Update 2.4 bracht veel verzochte effecten met zich mee maar ook verbeteringen in stabiliteit en sample verwerking. Meer info over deze update vind je hier.

Voor alle bestaande en nieuwe MPC X klanten staat er nu een sample pakket klaar in je Akai account. Zorg dat je deze download voor 14 april, na de 14de wordt deze namelijk verwijderd. Het pakket geeft je MPC X toegang tot een hoop nieuwe sounds, bestaande uit drums en leads. Het mooie is dan nog wel dat de totale waarde van deze content ruim 800 dollar bedraagt. Als je van plan was een MPC X aan te schaffen, kunnen wij je verzekeren dat je deze kans niet wilt laten maken. Maar dus je aankoop voor 14 april en verzeker jezelf met dit waardevolle pakket.

De Akai MPC X is een volledig standalone MPC met een prachtig 10,1" full-color multi-touch scherm en 16 responsive RGB pads. De MPC X wordt aangestuurd door een multicore processor en MPC 2.0 Software. Rond het scherm bevinden zich toegewezen menu controls, een grote master encoder evenals 16 aanraakgevoelige, vrij toewijsbare Q-Link encoders met OLED displays om direct individuele parameterstanden af te lezen. Voor meer informatie klik je hier