Arturia Keystep Pro: De sequencer koning?

31 Juli 2020
Tags: Nieuws

Arturia Keystep Pro: De sequencer koning?

Alle touwtjes in handen!

Dat er, net als de razend populaire Arturia Beatstep Pro, een "Pro" versie zou komen van de Keystep, stond eigenlijk al vast. De brandende vraag was echter wanneer deze Keystep Pro op de markt zou verschijnen. maar de tijd is dan eindelijk daar! 

Het laatste wat de Keystep Pro eigenlijk nog niet doet is zelf klanken opwekken, hiervoor heb je nog steeds een externe geluidbron nodig. Maar afijn, dat is ook niet wat een sequencer doet. Voor de rest is het net een uitgebreide synth, dan wel op gebied van uiterlijk en mogelijkheden.

 

A piece of cake

Net als de rest van de familie is ook de Keystep Pro niet moeilijk om te bedienen. De meeste controle heb je hands-on op de interface en kom je met een beetje nieuwsgierigheid en een uurtje speeltijd al heel ver! De arpeggiator is de eenvoud zelve: Laat de sequencer lopen, druk de gewilde toetsen in en klaar is kees! Er is een shift knop voor extra modus die in het begin misschien wat meer aandacht vereist, maar ook deze functies zijn met gemak te bedienen als je ze eenmaal door hebt. Verder heb je zo goed als alle controle over jouw gehele compositie aan je vingertoppen, zowel live als in de studio!

 

Meer weten?

Natuurlijk bevat dit apparaat veel meer functionaliteiten dan ik in een nieuwsbericht kan opnoemen. Check daarom voor meer informatie de productpagina van de Arturia Keystep Pro!