Behringer komt met legendarische synth: DeepMind 12

25-12-2017

Behringer komt met legendarische synth: DeepMind 12

Al jarenlang heeft Behringer zichzelf bewezen met producten die een stuk betaalbaarder zijn dan de gerenommeerde A-merken. Desondanks hoef je niet minder te verwachten van de DeepMind 12, een 12-stemmige analoge synthesizer met 4 FX-slots en keuze uit 12 verschillende effecten. Zeker voor deze prijs vind je geen andere synthesizer met 12 analoge oscillatoren!

Met deze robuuste synthesizers kun je zowel de presets gebruiken, of uw eigen patch maken. De fysieke layout van de DeepMind 12 is zeer overzichtelijk, ook in combinatie met het grafische display. Met ingebouwde effecten, een arpeggiator, drie ASDR envelopes, 2 of 4-pole low-pass filter met resonantie en een aparte high-pass filter, heb je met deze synthesizer meer dan genoeg mogelijkheden om eindeloos te experimenteren.

De DeepMind 6 is een zeer vergelijkbare synth, maar van een iets kleiner formaat (2,5 octaaf i.p.v. 3,5) en 6-stemmige polyfonie. Mocht je het keyboard helemaal niet nodig vinden, is er ook nog de DeepMind 12D. Dit is een desktop variant van de DeepMind 12 en heeft dus verder ook dezelfde technische specificaties.

Laat je verassen door het volle analoge geluid van de Behringer DeepMind 12. Nog niet overtuigd? Kom langs in onze showroom in Haarlem!