• De terugkeer van een icoon: de Numark NS6II (Nederlands)
  • Tonecontrol (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

De terugkeer van een icoon: de Numark NS6II

Op 16 maart 2017 door Marijn
Nieuwe gear

De terugkeer van een icoon: de Numark NS6II

Numark presenteert de tweede versie van de welbekende Numark NS6 controller boordevol interessante verbeteringen en nieuwe functies.

De Numark NS6 was één van de eerste 4-kanaals DJ controllers. Het apparaat was ontworpen voor gebruik met Serato Itch en veroverde al snel het hart van menig digitale DJ. De Numark NS6II bouwt verder op de goede naam van deze klassieke DJ controller met diverse verbeteringen en nieuwe functies. Zo is bij de Numark NS6II vanaf de jogwheels het BPM, de platter positie, resterende en verstreken tijd, de pitch aanpassing en keylock informatie af te lezen. Ook wordt de Numark NS6II met een volledige versie van de populaire Serato DJ software geleverd.

Net als andere vooraanstaande DJ controllers beschikt de NS6II over twee ingebouwde USB poorten waardoor DJ-wissels en back-to-back sets erg gemakkelijk worden. De Numark NS6II heeft een interessante functie welke wij ook terugvinden op de Numark NVII, aanraak gevoelige knoppen waarmee diverse unieke effecten zoals EQ kills, filter rolls en touch FX aan te sturen zijn. Op bouwkwaliteit is ook zeker niet bespaard bij deze tweede versie van de Numark NS6, verwacht een controller met kwalitatieve onderdelen in een stevig metalen chassis. Het mixergedeelte van de NS6II kan ook standalone (zonder computer) gebruikt worden door twee bronnen aan te sluiten op de achterzijde van de controller.

Verkrijgbaarheid

De Numark NS6II wordt begin mei 2017 verwacht en heeft een adviesprijs van € 799. Verzekerd zijn van een exemplaar uit de eerste levering? Plaats dan alvast een online bestelling of maak telefonisch of per e-mail een reservering.

Comments