DJ Mixes Opnemen Anno 2020!

07 Maart 2020
Tags: Nieuws

DJ Mixes Opnemen Anno 2020!

Het opnemen van DJ sets blijft toch vaak wel een ding; Ongewenste distortion op sommige plekken in de mix, geen geluid van het publiek terwijl dit je misschien juist wel gaaf lijkt, SD-kaarten die vol raken, en ga zo maar door. Evermix weet hier een einde aan te maken met hun nieuwe EvermixBox4 DJ Set Recorder! De EvermixBox4 is een handige zeer compacte recorder speciaal bedoelt voor het opnemen van DJ sets. Je sluit simpelweg een DJ mixer naar keuze op de recorder aan met een standaard tulp kabel. Vervolgens kun je de recorder op een smartphone (zowel Android als iOS) aansluiten d.m.v. de bijgeleverde kabel. Echt een plug & play apparaat dus!

Voordelen Evermix

De EvermixBox4 heeft velen voordelen ten opzichte van andere recorders als het neer komt op dit specifieke doeleinde. Zo kun je mixes opnemen in de gratis Evermix app, waarmee je direct na het optreden jouw set kunt posten op bijvoorbeeld Mixcloud of Soundcloud, maar ook gewoon kunt opslaan als Wav of MP3. Ook kun je met de app gemakkelijk sets editen en kun je door middel van een externe microfoon (niet inbegrepen) geluid van het publiek bijvoegen op het gewenste volume. Ook goed om nog te noemen is de mogelijkheid om te live-streamen op Facebook, Instagram Live of Youtube!

 

De EvermixBox4 is nu bij ons in de webshop te verkrijgen, zie de productpagina van de iOS of Android versie voor meer informatie!