Nieuw & Voorradig: Pioneer DJ HDJ-CX

23 April 2022
Tags: Nieuws

Nieuw & Voorradig: Pioneer DJ HDJ-CX

Deze gesloten DJ hoofdtelefoon is precies het model wat nog miste in het aanbod van Pioneer DJ. We zien dat lichtgewicht on-ear hoofdtelefoons nog altijd het meest populair zijn onder de meeste DJ's. In dit nieuwsbericht lees je alles wat je moet weten over de nieuwe Pioneer DJ HDJ-CX, en welke andere opties er nog meer zijn.

On-Ear of Over-Ear

De eerste belangrijke keuze bij het kiezen van een DJ hoofdtelefoon, is of je een on-ear of over-ear variant wilt. Een on-ear zit zoals de naam verklapt op je oren en is wat kleiner en lichter. Daarom is deze gemakkelijk mee te nemen en zet je 'm snel op en af tijdens het draaien. Een over-ear is groter, waarbij de oorkussens over je oren heen vallen. Daarmee sluiten deze hoofdtelefoons beter af, zitten ze voor sommige mensen wat comfortabeler, maar is uiteraard wel wat groter en zwaarder uitgevoerd.

Pioneer DJ Headphones

Pioneer DJ is niet alleen het meest vooraanstaande merk in DJ apparatuur, maar heeft ook een goede naam als het gaat om accessoires zoals hoofdtelefoons. Momenteel beschikbaar zijn de volgende on-ear modellen:

Zoals je ziet is de HDJ-CUE1 een ideale instapper voor beginnende DJ's en gevorderde DJ's met een kleiner budget. De HDJ-S7 is het 'vlaggenschip' van de on-ears, waar op geen enkel detail gespaard is op kwaliteit. Maar.. Daar zat nog best een gat tussen. Dat vult de HDJ-CX nu mooi aan, die zelfs nog iets lichter is dan de HDJ-S7.

Naast de on-ear modellen produceert Pioneer DJ de volgende over-ear modellen, oplopend in prijs en kwaliteit:

Andere Populaire Modellen

Naast de bovenstaande headphones, zijn de volgende modellen erg populair onder DJ's: