Nieuw: KRK Classic serie nu ook 7 en 8 inch

15 Juni 2021
Tags: Nieuws

Nieuw: KRK Classic serie nu ook 7 en 8 inch

Het legendarische design van de derde generatie KRK monitors keert terug in deze nieuwe classic lijn. De monitor mag er dan wel uitzien als zijn voorgangers, maar van binnen heeft de monitor een flinke upgrade gehad! Hij klinkt nu nog neutraler dan ooit tevoren, dit maakt de Classic een groot genot om op te mixen, masteren en te creëren.

KRK Classic 5

Deze nearfield monitor is geschikt voor zowel productie als mixen en masteren. Net als bij de G4 series is de mogelijkheid daar om het low-end, het high-end en het volume aan te passen. Hierdoor is de monitor aan te passen aan elk type ruimte. De compacte 5 inch woofer maakt deze studiomonitor ideaal voor elke kleine studio of kamer. Deze KRK Classic 5 bezit XLR, RCA en gebalanceerde jack inputs

KRK Classic 7

Met de KRK Classic 7 maak je straks nog betere mixes. De monitor is uitgerust met een vlakkere frequency response waardoor je nog accurater je mix kan afluisteren. Ook heeft de Classic 7 een optionele +2dB KRK Bass Boost waarmee je de sound krijgt van de oudere generaties. Door de super stevige bouwkwaliteit kan je met deze monitor nog lang door. 

KRK Classic 8

Van buiten lijkt de KRK Classic 8 op zijn voorganger maar dat is hij van binnen zeker niet. De innovatieve Class A/B versterker heeft een ingebouwde limiter die voorkomt dat er schade ontstaat door een te hoog volume. Verder heeft de Classic 8 een 1” soft dome tweeter en een 8” Glass-Aramid Composite woofer.

 

Bekijk hier de KRK Classic 5, Classic 7 en Classic 8!