DDJ-1000. Met de lay-out van de NXS2 serie en de grote voordelen van de DDJ controllers." />

Pioneer lanceert DDJ-1000 controller

15 Januari 2018

Pioneer lanceert DDJ-1000 controller

Haal alles uit de nieuwe functies van Rekordbox DJ met deze nieuwe 4-kanaals Rekordbox DJ controller, de DDJ-1000. Met de lay-out van de NXS2 serie en de grote voordelen van de DDJ controllers.

De DDJ-1000 is een ideaal apparaat om mee te nemen naar je gig, dankzij het draagbare karakter van de controller en het feit dat de layout erg overeenkomst met de NXS2 set die je in de club tegenkomt. De jogs zijn lekker groot (precies als de CDJ-2000 NXS2!) en in het jogwheel vind je nu een handig display, zodat je alle essentiële info van het betreffende deck voorhanden hebt op de controller zelf in plaats van op je laptop. Standaard zijn dit playback time, BPM, waveform, playback position en Hot Cue & Loop punten, maar je kunt zelf kiezen wat je wilt zien hier.

De DDJ-1000 bezit de 10 beat effects van de DJM900NXS2, maar bovendien kun je in de nieuwe Rekordbox DJ gebruik maken van 4 nieuwe Beat FX:
Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle (effecten die geluid toevoegen en daarmee toewerken naar een climax of anti-climax) en Low Cut Echo (een effect dat afgeleid is van de Echo en de lage frequenties weg snijdt).