Vinyl draaien zonder vinyl? Het kan nu met de Pioneer DJ DDJ-REV1 en DDJ-REV7!

13 Januari 2022

Vinyl draaien zonder vinyl? Het kan nu met de Pioneer DJ DDJ-REV1 en DDJ-REV7!

Pioneer DJ raast maar door als het op nieuwe DJ sets aankomt. Voor nog geen €300 kan jij met de Pioneer DJ DDJ-REV1 scratchen als een echte vinyl DJ, aangestuurd door de tracks op je laptop.

De Pioneer DJ DDJ-REV7 heeft zelfs gemotoriseerde jogwheels, dan komt het vinyl draaien nóg dichterbij!

 

LAYOUT

Een compleet andere layout dan de andere DDJ controllers die je van Pioneer DJ gewend bent. Grotere jogwheels, pitch-control in battle-mode en in het midden van de controller de wel-bekende Performance-Pads. ‘Lever-FX’ om snel een effect toe te passen en natuurlijk ‘Beat-FX’; het is allemaal geïnspireerd door de Pioneer DJ DJM-S mixers. De gemotoriseerde jogwheels van de DDJ-REV7 zijn gebaseerd op de PLX-500 platenspelers, maar dan met twee schermpjes in de jogwheels voor een goed overzicht van je tracks. Ook vind je aan de voorkant van deze controller Channel- en Crossfader settings!

 

SCRATCHEN ZONDER PLATEN

Het gevaar van scratchen is dat je platen kunnen slijten; verleden tijd als het aan Pioneer DJ ligt. Geen naalden meer, geen skips in je tracks. Je kunt nu je platen mooi houden en digitaliseren, dan helemaal los met de Pioneer DJ DDJ-REV1 en DDJ-REV7. USB-kabel in je laptop, Serato DJ opstarten, en gaan! 

 

PIONEER DJ DDJ-REV1 of DDJ-REV7 BESTELLEN?

Voor meer info over de Pioneer DJ DDJ-REV1 en DDJ-REV7 vind je hier en hier!