Pioneer DJ sets voor elk niveau

18 Juli 2017

Pioneer DJ sets voor elk niveau

We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet als het aankomt op DJ sets. Maar: van speakers tot USB sticks - met één van de volgende sets ben je direct voorzien van alles wat nodig is om je DJ kunsten te ontwikkelen of te verbeteren.

1. Pioneer DJ set Starter

Bij deze starter set is het wel belangrijk om een computer te bezitten (dit kan een laptop of desktop zijn en het besturingssysteem kan zowel Mac als Windows zijn), want de basis van deze set wordt gevormd door de Pioneer DDJ-RB controller.
Bekijk de Pioneer DJ set Starter

2. Pioneer DJ set Intermediate

Deze set bestaat uit de - terecht - enorm populaire stand-alone controller Pioneer XDJ-RX, in combinatie met de Pioneer S-DJ60x speakers. Voordeel van deze set zit hem niet alleen in de prijs; de set is erg veelzijdig. Zo kun je door middel van de twee USB sticks direct eenvoudig een set opnemen en heb je geen computer nodig om toch met een volwaardige DJ set te kunnen werken
Bekijk de Pioneer DJ set Intermediate

3. Pioneer DJ set Semi Pro

De Semi Pro set is voor de echte locatie DJ - je bent bijvoorbeeld gewend om op losse spelers te draaien en zoekt nu ook een soortgelijke set voor jezelf. Omdat CD's langzaam aan het verdwijnen zijn is de XDJ-1000Mk2 in het leven geroepen. Deze speler biedt het gevoel van de CDJ's maar dan voor een zachtere prijs. Zoek je dus iets in lijn met de clubstandaard maar dan voor thuis, bekijk dan eens deze set.
Bekijk de Pioneer DJ set Semi-Pro

4. Pioneer DJ Set Professional

Deze professionele set brengt de club naar huis, bestaande uit de nieuwe NXS2 serie van Pioneer in combinatie met de 8 inch S-DJ80x speakers. Zo ben je voorzien van het beste op de markt. De CDJ-2000NXS2 spelers hebben alle nieuwe functies onboard en samen met de DJM-900 NXS2 die een ongeëvenaarde workflow biedt ben je verzekerd van de - wat ons betreft - beste DJ set van dit moment.
Bekijk de Pioneer DJ set Pro