Podcast of Stream? Check de nieuwe Rode Kit!

14 Juni 2021
Tags: Nieuws

Podcast of Stream? Check de nieuwe Rode Kit!

Met de Rode 4x NT-USB Mini Bundel tover je binnen no-time een gehele podcast setup op tafel! Ideaal voor onderweg, thuis of waar dan ook. Dit is de perfecte plug & play podcast setup voor iedere podcaster!

Je krijgt maar liefst vier Rode NT-USB Mini microfoons en éénmaal de 'Colors' accessoireset. Hiermee kan je de microfoons individueel van een kleur voorzien, waardoor ze heel makkelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Wat maakt deze bundel zo speciaal?

Het geheim achter deze bundel is niet zozeer de hardware, maar juist de software! De Rode Connect Software maakt het mogelijk alle 4 de microfoons tegelijkertijd aan te sluiten. Ook kun je met de Connect software het volume van de microfoons regelen en ze voorzien van effecten. Voorheen was dit voor USB-microfoons soms wel mogelijk, maar vaak via onhandige omwegen en nooit zo gebruiksvriendelijk als nu. Een kind kan tegenwoordig dankzij Rode de was doen!

En de microfoon zelf?

De Rode NT-USB microfoon zelf is een zeer mooie USB condensator microfoon met een warm en professioneel geluid. De cardioïde richtingskarakteristiek zorgt voor verminderd achtergrondgeluid en focust zich op de geluidsbron. Ook beschikt de microfoon over een ingebouwd pop-filter die voorkomt dat onder andere P-klanken de opname verstoren.

Dus... Waar wacht je nog op? Get podcasting/streaming met de Rode 4x NT-USB Mini + Colors 1 Kit!