Rane lanceert gloednieuwe TWELVE & SEVENTY-TWO MK2!

08 Augustus 2020
Tags: Nieuws

Rane lanceert gloednieuwe TWELVE & SEVENTY-TWO MK2!

Onder de vinyl fanaten die de overstap naar het digitale draaien al gemaakt hebben, is Rane ongetwijfeld een bekende naam. Met hun TWELVE DJ-controller en SEVENTY-TWO DJ-mixer, maakten ze het al mogelijk om hét authentieke gevoel van plaatjes draaien mogelijk te maken; maar dan zonder fysieke LP’s, overslaande toonarmen, gelimiteerde basweergave en versleten naalden!

 

DJ Software

De oorspronkelijke Rane TWELVE en Rane SEVENTY-TWO waren puur bedoeld om de DJ-software Serato aan te sturen. Met de komst van de MK2’s kan je naast Serato ook kiezen om te draaien in combinatie met Virtual DJ én Traktor. Dit is ongetwijfeld een game-breaker voor degene die vertrouwd zijn met Virtual DJ of Traktor, maar nooit eerder de juiste apparatuur hadden om met het vinyl gevoel te kunnen draaien.

 

Verbeteringen

De start/stop knop op de Rane TWELVE MKII is verbeterd en voelt nu aan als een ‘plunger-style’ knop die je vaak ook op echte platenspelers vindt. Daarnaast kan je de spanning die op de crossfader van de Rane SEVENTY-TWO MKII staat nu handmatig aan je smaak aanpassen! Een andere waardevolle functie is de DVS output, die je naast de USB aansluiting kan gebruiken om te communiceren met je DJ software. Het nieuwe OLED-scherm op de Rane TWELVE MKII geeft je inzicht in bijvoorbeeld het BPM van je track en ook de nieuwe ‘Instant Doubles’ en 'Browse' functionaliteit maakt de mogelijkheden van creatieve mixes bijna oneindig.

 

Ben je al overtuigd?

Check dan gauw onze productpagina’s!