RANE ONE: De controller met de vinyl feel!

16 Januari 2021
Tags: Nieuws

RANE ONE: De controller met de vinyl feel!

RANE's eerste DJ Controller.

Sinds de controller revolutie zo ongeveer 10 jaar geleden hebben alle grote merken op de markt wel een controller uitgebracht om het DJ'en voor iedereen nog toegankelijker te maken. De enige achterblijver al die tijd is RANE geweest. Wel heeft RANE in de tussentijd een twist proberen te geven aan de klassieke modulaire DJ setup met de RANE TWELVE en de RANE SEVENTY. Maar in 2021 is het dan eindelijk zo ver, RANE presenteert hun eerste echte DJ controller: de RANE ONE.

Het beste van beide werelden.

De RANE ONE combineert de beste eigenschappen van het gebruiken van een controller met het gevoel dat je ervaart als je aan het draaien bent met een platenspeler. In plaats van normale jogwheels, bevat de RANE ONE 2 gemotoriseerde, 7" alluminium gegoten platters met een slipmat en een stuk vinyl om jou draaiervaring zo natuurgetrouw mogelijk te maken. Zo kan je al je favoriete gedigitaliseerde platen op een geheel nieuwe manier in elkaar mixen!

Meer weten?

Heeft de RANE ONE jouw interesse getrokken en ben je benieuwd wat voor features deze nog meer in petto heeft? Bekijk dan alle informatie op de RANE ONE productpagina.