Superbooth 2021: Vijf Nieuwe Synthesizers!

25 September 2021
Tags: Nieuws, Synthesizers

Superbooth 2021: Vijf Nieuwe Synthesizers!

Superbooth is een jaarlijks congres dat plaatsvindt in Berlijn. Hier zijn alle grote synthesizer merken vertegenwoordigd, en vinden er naast demo’s en optredens ook productlanceringen plaats. Natuurlijk hebben wij voor je opgelet en de leukste paar direct voor je online gezet. Vanaf nu zijn ook deze toppers bij ons te bestellen!

1. Moog Sound Studio 3

Met de Moog Sound Studio 3 worden de klankmogelijkheden eindeloos! Deze set bevat de Moog Mother-32, Subharmonicon, DFAM, een mixer met kabels, 3-delig rack en meer. Het enige wat je nodig hebt is je eigen koptelefoon of speakers en je bent klaar om aan de slag te gaan!

» Bestel nu de Moog Sound Studio 3

 

2. ASM Hydrasynth Explorer

De ASM Hydrasynth is nu al een aantal jaar een geliefde synth onder de synthliefhebbers, de hoogste tijd dus voor een compactere versie met de ASM Hydrasynth Explorer! Het is de ultieme synth in kracht en draagbaarheid, en biedt de krachtige Hydrasynth-geluidsengine samen met batterijvoeding en nieuwe ASM PolyTouch technologie.

» Bestel nu de ASM Hydrasynth Explorer

 

3. ASM Hydrasynth Deluxe

Is het valsspelen als we nog een Hydrasynth toevoegen aan dit lijstje? Wij vinden van niet. Het is immers een kanjer van een synth die je gezien moet hebben. Het is de geliefde Hydrasynth, maar dan met een zeer uitgebreid klavier en 16 (in plaats van 8) voices; Dit is de ASM Hydrasynth Deluxe!

» Bestel nu de ASM Hydrasynth Deluxe

 

4. Waldorf M

Met de Waldorf M keert Waldorf terug naar hun roots door de klassieke Microwave en 'moderne' Microwave II-klankgeneratie terug te brengen in een nieuwe generatie klassieke hybride wavetable-synthesizer. Met een analoge lowpass, analoge distortion functie, analoge VCA met panning-optie is er genoeg te ontdekken in deze desktop synth!

» Bestel nu de Waldorf M

 

5. Dreadbox Nymphes

Met de Dreadbox Nymphes heeft Dreadbox het voor elkaar gekregen om een krachtige polyfone analoge synthesizer in een compacte vorm te gieten. Ze hebben geprobeerd een ambitieus idee samen te vatten in een kleine en compacte doos, zonder enig compromis in de kwaliteit van het uiteindelijke instrument.

» Bestel nu de Dreadbox Nymphes

 

Conclusie

En? Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments! Binnenkort lanceren we nog een paar synths die op Superbooth 21 geboren zijn. Wil je er zeker van zijn dat je die ook meekrijgt? Zorg er dan voor dat je onze Instagram, Facebook en nieuwsbrief in de gaten houdt. Tot snel!