Numark Mixtrack Pro III

Waardering:
75% of 100
26  beoordelingen
De Numark Mixtrack Pro 3 is een all-in-one controller voor Serato DJ software met ingebouwde geluidskaart. Deze DJ controller beschikt over een stevige bouw en hoge resolutie aluminium jogwheels voor precieze aanpassingen.
€ 191,96 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Numark Mixtrack Pro III

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Numark Mixtrack Pro III

De Numark Mixtrack Pro 3 DJ Controller is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare DJ controller met geluidskaart. Deze 2-kanaals DJ controller is ideaal voor zowel beginnende als semi-professionele DJ's. Meegeleverd is de populaire Serato DJ Intro software: een beperkte versie van de welbekende Serato DJ software.

De Numark Mixtrack Pro MK3 beschikt over een 2-kanaals lay-out met stevige aluminium jogwheels en 8 multifunctionele pads per kanaal. De pads (in totaal 16) kunnen op diverse manieren ingezet worden: bestuur hot cues, zet loops of speel samples om je mixes interessanter te maken. De touch strip kan ingezet worden om door tracks te zoeken en op een dynamische manier de effecten te bedienen.

Mixen op de Mixtrack Pro 3 wordt een fluitje van een cent met de 3-bands EQ en filter knop met highpass/lowpass functies. Daarnaast is de controller voorzien van VU meters waardoor direct af te lezen is hoe hard beide kanalen uitsturen. Met de 100mm pitch sliders kan je nauwkeurig het tempo van tracks gelijkstellen; uiteraard is het ook mogelijk om tracks te synchroniseren met de Sync knop.

Er is nauwkeurige controle over de effecten van Serato DJ Intro aanwezig dankzij de drie FX knoppen in combinatie met de beat parameter en touch strip. Daarnaast kan je zeer precies scratchen en pitchbenden met de metalen platters op de hoogwaardige jogwheels: aan de bovenkant van de platter kan gescratcht worden, aan de zijkant kan de track bijgesteld worden in tempo.

Gegevens

- 2-kanaals DJ controller met ingebouwde geluidskaart en high-resolution aluminium jogwheels

- 24-bit/44.1kHz audio interface

- 1/8" en 1/8" headphone output

- 1/4" microfoon aansluiting

- RCA output

- 100mm nauwkeurige pitch sliders

- 16 multi-function performance pads

- Toegewezen filter knoppen

- FX sectie

- Multifunctionele touchstrip voor effectcontrole en strip search

- Inclusief Serato DJ Intro

- Inclusief Prime Loops