• Numark Party Mix (Nederlands)
  • Numark Party Mix (English)
  • Vandaag besteld, morgen in huis!
  • 023-5749408

Numark Party Mix

98 beoordelingen

Numark Party Mix DJ controller is een erg complete DJ controller, die er in het bijzonder op gericht is om op een makkelijke. leuke en betaalbare manier aan de slag te kunnen als DJ.

98
81,00
incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Reviews

Rating: 3 / 5 op basis van 98 beoordelingen.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro!

Schrijf een review

Specificaties Numark Party Mix

Numark Party Mix DJ controller is een erg complete DJ controller, die er in het bijzonder op gericht is om op een makkelijke, leuke en betaalbare manier aan de slag te kunnen als DJ. Het formaat is net zo serieus als de duurdere controllers en hij bezit twee aanraakgevoelige jog wheels en alle andere belangrijkste controls. Erg leuk ook is dat je probleemloos je iTunes bibliotheek kunt gebruiken in de meegeleverde software! Inprikken, laden en gaan!

De erg leuke Virtual DJ LE software wordt meegeleverd. Met acht gekleurde pads die meerdere functies kunnen krijgen (inclusief looping en slicing) heeft de Party Mix van Numark meer flexibiliteit dan veel andere goedkopere controllers en helemaal ongelooflijk is dat Numark er voor dit geld ook nog een geluidskaart in heeft weten te zetten, zodat je zowel geluid naar het geluidssysteem kunt uitsturen, als de volgende track voorbeluisteren via een hoofdtelefoon.

Een Sync optie zit er ook op, dus plaatjes gelijk krijgen is heel makkelijk. Naast dit alles heeft de Party Mix ook nog ingebouwde lichteffecten, om nog meer de toon te zetten voor een feestje!

Details Numark Party Mix

Party Mix features:
Party DJ Control System with audio outputs
Simple plug and play
Virtual DJ LE software included
Built-in light show creates party atmosphere
Cool effects and multiple pad modes with looping and sampling
Sync buttons for easy mixing control
-inch headphone jack to preview for cueing