Pioneer DDJ-RZ rekordbox DJ controller

Waardering:
76% of 100
49  beoordelingenBeoordeel dit product
Als je de ultieme Rekordbox DJ controller zoekt, dan heb je hem gevonden in deze Pioneer DDJ-RZ.

€ 1.777,00
€ 1709,00 Incl. BTW
Levertijd: 21 werkdagen (afh. van leverancier)
 • Gratis DDJ-RZ Prodector Bundel

  X1
  Pioneer DDJ-RZ rekordbox DJ controller
  +
  X1
  Prodector DDJ-SZ en DDJ-RZ beschermkap

  100% discount.

  € 1752,00 € 1709,00

 • Grote voorraad, snelle levering
 • Fysieke showroom in Haarlem
 • Retourneren kan ook in de winkel

Video Pioneer DDJ-RZ rekordbox DJ controller

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Pioneer DDJ-RZ rekordbox DJ controller

Prodector actie DDJ-SZ2

Leg de bijbehorende Prodector DDJ-RZ ook in je winkelwagen en voer kortingscode PDC-PROMO in om deze gratis meegeleverd te krijgen.

Met de DDJ-RZ heb je alle opties die je je maar kunt wensen om Rekordbox DJ software aan te sturen. Met een zeer hoogwaardige, magnetische crossfader, full-size jog wheels zoals op de CDJ2000NXS, een nieuwe OSC sampler en twee USB interfaces is de Pioneer DDJ-RZ de ultieme Rekordbox DJ controller voor professioneel gebruik.

Waarom DDJ-RZ kopen bij ToneControl?

 • Gegarandeerd de laagste prijs*
 • Gratis leentoestel bij defect
 • 3 jaar garantie op Pioneer DJ gear
 • Altijd de beste service

DDJ-RZ en Rekordbox DJ

Rekordbox DJ is een extensie op de bekende Rekordbox software en kost € 139 (maar is meegeleverd bij de DDJ-RX en DDJ-RZ). Met Rekordbox DJ verandert Rekordbox in professionele 4-decks DJ software en uiteraard is de DDJ-RZ de perfecte afspiegeling van de software, met volledige controle over alle elementen van Rekordbox DJ. Met 16 multi-color, velocity sensitive rubber pads trigger je gequantizede hot cues, slicer en pad FX (waarmee je m.b.v. de 16 pads meerdere effect 'chains' kunt maken).

Verder beschikt de DDJ-SZ over sound color effects, die standaard ingesteld staan als Space, Jet, Pitch en Filter. Een nieuwe Sequencer zorgt ervoor dat je je creatieve uitspattingen op de pads direct kunt opnemen, afspelen en loopen.

Net als op de XDJ-RX bijvoorbeeld vind je een Release FX optie op de DDJ-RZ, waarmee je onder begeleiding van een vinyl brake, echo of backspin in één klap je scratch/sequence/FX chain verlaat. Daarnaast beschikt de DDJ-RZ over drie Beat FX knoppen, zodat je drie van de quantized Beat FX uit Rekordbox DJ kunt selecteren en de parameters direct kunt bedienen met hardware knoppen. Met Quantized Beat Jump spring je een willekeurig aantal beats vooruit of achteruit, uiteraard keurig in de maat en geruisloos. Slip mode tenslotte is een functie die we al kennen van de CDJ2000NXS en ervoor zorgt dat je helemaal los kunt gaan met scratches, loops, effecten, enz, terwijl de track op de achtergrond gewoon doorloopt en dus perfect chronologisch overneemt op het moment dat je je creatieve uitspattingen beëindigt.

Extra mogelijkheden DDJ-RZ t.o.v. DDJ-RX

De meeste van bovenstaande functies zijn - tenzij expliciet vermeld - van toepassing op zowel DDJ-RX als DDJ-RZ. Beide controllers hebben verder een professionele bouwkwaliteit, een zeer hoogwaardig intern audio circuit, crossfader afstelmogelijkheid, een fader start optie, needles search, kwalitatieve mic input, en DVS mogelijkheden. Een aantal functies heeft de DDJ-RZ echter uitsluitend:

- OSC sampler (Oscillator sampler), waarmee je vier vooraf ingestelde geluiden (standaard Noise, Sine, Siren en Horn, maar je kunt ook zelf samples laden) middels een knop manipuleert qua output sound

- 2 USB aansluitingen, aan de bovenzijde, zodat je heel makkelijk kunt afwisselen als DJ's of back-to-back draait met twee laptops

- Hoogwaardige, responsive, magnetische crossfader. Twee metalen geleiders 'dragen' de fader als het ware en het contactvrije magnetische systeem is ontworpen voor miljoenen scratch sessies

- Jog feeling adjust om de stroefheid van de jogs af te kunnen stellen

- P-Lock fader caps, net als op de DJM900NXS, zodat je faders niet de zaal in vliegen als je iets te enthousiast een kanaal open gooit

- Auto standby zorgt ervoor dat de DDJ-RZ automatisch uitschakelt na bepaalde tijd buiten gebruik te zijn geweest

* t.o.v. andere Nederlandse Pioneer DJ dealers

Gegevens

Software: rekordbox dj

Input ports: CD/Line x 4 (RCA), Phono x 2 (RCA), MIC x 2, (XLR & ¼-inch TRS jack x 1, ¼-inch TRS jack x 1)

Output ports: Master Out x 2 (RCA x 1, XLR x 1), Booth Out x 1 (¼-inch TRS jack), Headphone Monitor Out x 2, (Front ¼-inch TRS jack, 3.5 mm stereo mini jack)

Other ports: USB (Type B) x 2

Frequency response: 20Hz ~ 20kHz

Total Harmonic Distortion ratio: 0.002% or less (PC)

S/N ratio: 111 dB or above (PC)

Maximum dimensions (W×H×D): 870 x 98.4 x 419.5 mm

Unit weight: 10.7 kg

Nu met gratis derde jaar garantie met ingang van 1-12-2015.