Pioneer DDJ-SB

Waardering:
80% of 100
74  beoordelingenBeoordeel dit product
De DDJ-SB is een nog jonger broertje van de SX, dat niet alleen veel goedkoper is dan zijn broers, maar ook nog compacter en dus handiger mee te nemen.
€ 229,00 Incl. BTW
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Pioneer DDJ-SB

De range van professionele Pioneer controllers die ontworpen zijn voor Serato DJ is nu opnieuw uitgebreid met de instap-controller DDJ-SB. De DDJ-SB is nog compacter en handzamer dan de premium DDJ-SX en DDJ-SR controllers en toch biedt de DDJ-SB dezelfde intuitieve bediening en workflow. Zo is het kinderspel om de loops, hot cues, samples en FX van de meegeleverde Serato DJ Intro te activeren met de DDJ-SB en kun je bovendien overwegen om te upgraden naar de volledige Serato DJ software voor nog veel meer creatieve mogelijkheden.

Download hier de laatste firmware update voor je DDJ-SB!

De DDJ-SB is ideaal voor elke DJ die wilt beginnen, de overstap maakt van vinyl naar digitaal of lang niet heeft gedraaid.

Een hoge resolutie foto van de DDJ-SB kun je hier bekijken:

DDJ-SB

Nieuw op deze Serato basic controller is Filter Fade, waarmee je mixes nog naadlozer worden doordat je met de crossfader een HP (high pass) filter kunt activeren en bedienen. Oftewel: mixfoutjes verdoezel je perfect hiermee (Al is het knap om mixfoutjes te maken met deze controller, die net als zijn broers over automatische SYNC opties beschikt). Omdat je met de Filter fade optie alles met de crossfader kunt regelen, heb je een hand vrij om los te gaan op de 8 performance pads, fijngevoelige jog wheels en onafhankelijke high pass/low pass filters die op elk kanaal zitten.

Ben je echt nog helemaal nieuw in controller-land? Dan komt er binnenkort een speciale website van Pioneer online die hulp biedt met installeren/ingebruikname, voorbereiden, mixen en geavanceerdere opties zoals scratchen en opnemen. Maar uiteraard kun je ook de ToneControl crew even raadplegen.

Net als de DDJ-SR is de DDJ-SB compact, licht, en wordt deze door USB gevoed. En kent de SB een professioneel design en dito bouw die verzekeren dat de DDJ-SB robuust en stijlvol genoeg is in welke omgeving dan ook!

Gegevens

DJ's kunnen ook de volledige versie van Serato DJ aanschaffen voor meer controle over cue poitns, samples, loops en zelfs meer geavanceerde functies zoals: Slip Mode, mixes opnemen en effecten van iZotope!

De lay-out van de DDJ-SB is een kopie van de interface van Serato DJ Intro en Serato DJ, dus het werken met de controllers en knoppen wordt snel eigen.

Key-features:

-Performance Pads: 4 rubberen pads om hot cues te triggeren, auto-loop, handmatige loops en sampler. De DDJ-SB heeft nog 4 pads voor directe controle over play, cue, sync, en shift functies.

-Low-latency jog wheels: de twee aluminium jog wheels zijn zeer responsief om superexact te kunnen scratchen.

-Handmatige filters op elk kanaal: onafhankelijk low/high pass filter voor elk kanaal, afkomstig van de topklasse DDJ-SX en DDJ-SR controllers!

-USB-Voeding, de DDJ-SB sluit je simpelweg aan op je pc of laptop met USB, er is geen noodzaak voor een adapters.

-Professioneel ontworpen en gebouwd naar de Pioneer pro-dj standaard! De DDJ-SB is gemaakt van premium materialen en audiocircuits. De robuuste bouw verzekerd de gebruiker van betrouwbaarheid, terwijl de kenmerkende styling en aluminium jog wheels een professionele feel bieden.

Technische kenmerken

- Ingebouwde geluidskaart

- Microfoon ingang

- MIDI-comptabiliteit

- Meegeleverd is Serato DJ Intro (gratis download)

- Te gebruiken met Serato DJ (betaalde upgrade)

- Inputs MIC x 1 x ¼-inch jack;

- Output: Master Out x 1 RCA x 1;

- Headphone out

- USB B aansluiting

- Frequenctiebereik: 20 Hz -20 kHz

- Totale harmonische verstoring: 0.005 % or less

- S/N ratio 90 dB (PC)

- Afmetingen: (W x D x H) 487.0 x 271.2 x 58.5 mm

- Gewicht: 2.1 kg