Pioneer DJM-350 + Prodector DJM350

Waardering:
55% of 100
4  beoordelingen
De Pioneer DJM-350 geeft de DJ de mogelijkheid te recorden naar USB, hetgeen echt iets nieuws en unieks is voor producten op dit prijsniveau. Je hebt geen extra randproducten nodig, alles zit in de mixer.
Pioneer DJM-350 + Prodector DJM350
Pioneer DJM-350 + Prodector DJM350
€ 549,00 Incl. BTW
Levertijd: 3 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf jouw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Pioneer DJM-350 + Prodector DJM350

Specificaties Pioneer DJM-350 + Prodector DJM350

Kom de Pioneer DJM-350 nu uitproberen in de showroom van ToneControl in Haarlem!

De DJM-350 geeft de DJ de mogelijkheid te recorden naar USB, hetgeen echt iets nieuws en unieks is voor producten op dit prijsniveau. Je hebt geen extra randproducten nodig, alles zit in de mixer. Je sluit simpelweg een USB schijf aan en je kunt direct opnemen in WAV formaat (hoge kwaliteit). Je kunt bijvoorbeeld een vette mix opnemen, maar ook een vinylplaat en deze vervolgens op de CDJ-350 afspelen! Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid de opname te splitten in de mix, door de ‘Track Mark’ button in te drukken. Zo maak je prachtig geïndexeerde mixen, die je zo op CD kunt zetten zonder nog te hoeven editten.

De DJM-350 bezit vier subtiele maar krachtige effecten die de DJ helpen energie in de muziek op te bouwen zonder de mix te verkrachten. Je gebruikt ze met één ‘two-directional dial’.

Draai het Gate effect naar links om de hoge frequenties van de track te benadrukken of naar rechts om hetzelfde te doen met de bass. Je hebt ook de beschikking over filters gecombineerd met bitcrushers en een handmatig Jet effect waarmee je directe tonecontrol(.nl) hebt over dit populaire effect. En om het helemaal af te maken heeft de mixer een fantastisch klinkend high & low-pass filter, net als de DJM-800.

Hier vind je een hi-res afbeelding.


ToneControl is geautoriseerd Pioneer dealer. Wij bieden dan ook uitstekende service en 2 jaar garantie!

Gegevens Pioneer DJM-350 + Prodector DJM350

Direct opnemen naar USB schijf

DJ’s kunnen hun eigen DJ mix direct opnemen op een USB apparaat zonder daarvoor een computer of opnameapparaat nodig te hebben. Omdat opgenomen DJ mixen in WAV formaat opgeslagen worden, kunnen ze geïmporteerd en afgespeeld worden op een computer of draagbare muziekspeler.

Vier effecten voor intuïtief remixen

De DJM-350 is uitgerust met vier effecten: Filter, Crush, Jet en Gate. De intuïtieve bediening maakt het makkelijk muziek te remixen.

Isolator equalizer op elk kanaal

De DJM-350 heeft een ingebouwde 3-bands equalizer (Isolator type) waarmee je alle kanten op kunt: van +9dB tot -∞ (cut) in elk van de HI, MID & LOW ranges. Elke frequentieband kan afzonderlijk bediend worden.

Digitaal systeem betekent heldere sound

Het analoge signal wordt omgezet in een digital signal op de snelste en beste wijze. Het analoge en digitale circuit in de mixer zijn van elkaar gescheiden en alle signaalverwerking wordt gedaan door een hoge prestatie-CPU die heel stil is. De DJM350.nl bezit het high fidelity design van de DJM serie, dus je kunt mixen met het beste geluid.

Andere kenmerken

• Uitgerust met MIC/AUX aansluitingen voor het aansluiten van draagbare muziekspelers en/of microfoons.

• Een Pioneer CDJ kan gebruikt worden voor fader-, start- of afspeelfuncties via een verbinding met de fader control.

• Alle kanalen zijn uitgerust met peak level meters, die het inputsignaal op elk kanaal weergeven.

• De Crossfader Curve Adjustment functie maakt het mogelijk de crossfader curve te veranderen.