Pioneer Toraiz SP-16

Waardering:
85% of 100
21  beoordelingen
Pioneer DJ kondigt de Toraiz TSP-16 sampler aan, een product dat de creativiteit van de DJs uitdaagt in de DJ Booth. De TSP-16 is dus specifiek voor de creatie van muziek/performance gemaakt en anders dan een EFX kun je hier niet alleen bestaand geluid mee bewerken; de TSP-16 geeft de gebruiker de mogelijkheid om een muziekstuk te componeren en/of live uit te voeren.
€ 1.395,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
 • Gratis DJC-TSP16 van Pioneer

  1x
  Pioneer Toraiz SP-16
  +
  1x
  Pioneer DJC-TSP16

  100% korting

  € 43,00 € 0,00

 • Grote voorraad, snelle levering
 • Fysieke showroom in Haarlem
 • Retourneren kan ook in de winkel

Video Pioneer Toraiz SP-16

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Pioneer Toraiz SP-16

Pioneer heeft al haar ervaring die ze heeft opgedaan in de afgelopen 20 jaar gebruikt om haar eerste sampler meteen van topklasse te maken: de Toraiz SP-16.

Laad je samples in via USB of het interne geheugen van de Toraiz SP-16, gebruik de 16-step sequencer om patterns te maken, herhaal je loops of trigger je one-shots met de meerkleurige performance pads. Als je een connectie hebt met Pro DJ Link is alles gesynced met je master deck, dus kan je je creativiteit helemaal los laten gaan.

Waarom Toraiz SP-16 kopen bij ToneControl?

 • Gegarandeerd de laagste prijs*
 • Gratis leentoestel bij defect
 • 3 jaar garantie op Pioneer DJ gear
 • Altijd de beste service

Pioneer is een samenwerking aangegaan met de legendarische synthesizer bouwer Dave Smith om zijn Prophet-6 filters toe te passen op de TSP-16 zodat je je beats en creaties die diepe rijke analoge sound mee kan geven. De intuïtieve touchstrip maakt ook op dit apparaat zijn entree om je alle controle te geven over time-stretching, pitch bending en volume verloop.

Een 7 inch (18cm) touchkleuren display laat je alles zien wat je nodig hebt, kies het track menu om alle info te zien van je sounds en de parameters, welke je kan manipuleren met de 6 rotary’s net onder het scherm. De sampler wordt meegeleverd met 2 GB aan samples, gemaakt door het befaamde Loopmasters, dus je kan meteen beginnen met het creëren van baslijnen en loops.

* t.o.v. andere Nederlandse Pioneer DJ dealers

Pioneer Toraiz SP-16 hoogtepunten

1. Maak tot 265 patterns met de 16-step sequencer, plaats sounds in de sequencer om je eigen 16-step loops te maken en gebruik de 6 rotary’s om het geluid te bepalen. De multi-kleurige knoppen nemen de kleuren aan die je zelf toewijst, dus je kick is in paars, je leads in groen, etc. Natuurlijk kan je patterns makkelijk saven, ook tijdens je gig.

2. 7-inch full-color touch display met gedetailleerde sample informatie. Het grote scherm plaatst precies de info die je nodig hebt daar waar je het wilt en in combinatie met de zelf toewijsbare kleuren is de TORAIZ SP-16 heel gebruiksvriendelijk. Zie de wave-forms van je samples in realtime en gebruik de rotary’s om ze aan te passen.

3. RGB-LED verlichte aanslag gevoelige Performance Pads welke al het vingergevoel geven dat je ook van de high-end controller van Pioneer gewend bent. Je kan tot 16 samples toewijzen aan de pads om daarna je creativiteit met fingerdrummen on the fly op te nemen. Je kan de velocity aanpassen, alsmede de kleuren per sample aanpassen.

4. Liefst 8 gigabyte als flash geheugen en real-time verwerking om non-stop met je beats bezig te zijn.

De TORAIZ SP-16 heeft 16-stemmige polyfonie dus je kan alle 16 samples die je hebt toegewezen tegelijkertijd afspelen zelfs wanneer je aan het time-stretchen bent of je sample on the fly aanpast.

8 GB is zoveel dat je de TORAIZ SP-16 perfect als stand-alone apparaat kan gebruiken.

5. Analoge filters van DSI (Dave Smith) Prophet-6 Synthesizer geven de TORAIZ SP-16 de sound van analoog, met de drive, cut-off en resonance aan je vingertoppen. Dit geeft de mogelijkheid om je sound niet alleen actief te filteren, maar ook om ze die rauwe vette analoge sound mee te geven.

6. Met Pro DJ Link en MIDI klok mis je geen beat meer, de TORAIZ SP-16 sluit perfect aan bij een XDJ- of CDJ setup want hij synced zichzelf met de master deck. Zodoende kan je meerdere lagen in je tracks aanbrengen in je set en het klinkt alsof het altijd zo bedoelt is. De TORIAZ SP-16 is ook voorzien van een MIDI poort, dat geeft hem de mogelijkheid om in elke live en studio-setup verwerkt te worden. Pioneer planned zelfs inter-connectiviteit met andere synths en DAW’s in een later stadium.

7. En ook nog:

Touchstrip controle

2 GB Loopmasters samples meegeleverd.

Gegevens

Input ports: Phone x 2

Output ports: Phone x 8, headphones

Other ports: USB, LAN, MIDI

Max external dimension: 436.5 x 261.2 x 74.3 mm (W x D x H)

Weight: 3.2 kg