Serato Play software download

Eindelijk: het is mogelijk om Serato te gebruiken zonder controller, met deze Serato Play extension voor Serato DJ Lite én Serato DJ Pro!
€ 38,00 Incl. BTW
Levertijd: 2 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Serato Play software download

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Serato Play software download

Serato is een DJ programma dat door de jaren heen is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte en best gewaardeerde DJ programma's. Naast Serato Lite, en Serato DJ Pro, zijn er verschillende 'expansion packs' te verkrijgen om de mogelijkheden van deze DJ software uit te breiden. Voorheen moest je Serato gebruiken in combinatie met een controller, zoals de Pioneer DDJ-SZ2. Dat is vanaf vandaag verleden tijd, dankzij deze Serato Play expansion! Door ingenieuze mapping kan je de toetsen van je toetsenbord gebruiken om alle essentiële functies te gebruiken.

Dit is niet alleen ideaal voor beginnende DJ's, die nog geen hardware controller bezitten, maar ook voor gevorderde DJ's die onderweg hun sets voorbereiden. Je kan zelfs op feestjes draaien en in combinatie met een DJ splitter (bijvoorbeeld de Native Instruments Traktor DJ Cable) nummers voorbeluisteren op een hoofdtelefoon, terwijl het master signaal naar de speakers gaat. Bovendien kan je nu ook gebruik maken van 4 decks, EQ's, crossfader, filters, hotcues en loops! Na aankoop van Serato Play kan je de software online downloaden.

Let op: je hebt wel een gelicenseerde versie van Serato DJ Lite of Serato DJ Pro nodig om Serato Play te kunnen gebruiken.

Gegevens

- Serato Expansion voor Serato DJ Pro of Serato DJ Lite

- Geen hardware controller meer nodig

- Ingenieuze keyboard mapping

- Tracks voorbeluisteren met een DJ splitter kabel

- Software download