Betaalwijzen en verzendkosten

BETAALWIJZEN

ToneControl biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om betalingswijzen. Hieronder vind je de verschillende opties.

Bij verzending van je bestelling:
1. iDeal
2. Paypal
3. Creditcard: Mastercard, American Express, Visa (voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland en Spanje)
4. Vooruitbetaling per bank
5. Bancontact/Mister cash
6. Maestro
7. ING Homepay, KBC Online of CBC Online
8. Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen
AfterPay voert voor ToneControl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bij afhaling van je bestelling in Haarlem:
1. PIN (voorkeur). Denk aan de daglimiet die voor veel banken geldt.
2. Cash
3. Creditcard (Mastercard, American Express of VISA)
4. Ter plaatse via iDeal

 

VERZENDKOSTEN?

Je betaalt bij ons GEEN verzendkosten bij bestellingen boven € 75! Is de bestelwaarde lager dan € 75? Dan vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.
Wil je je bestelling ophalen in Haarlem? Dan betaal je uiteraard ook geen verzendkosten. Je kunt je bestelling wel plaatsen via de website en daarbij kiezen voor de optie 'Ophalen in Haarlem'.