Hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons heb je altijd nodig, of je nu uren in de DJ booth spendeert, dagenlang in de studio verblijft of op straat je favoriete muziek wilt luisteren, de headphones zijn je beste vriend. Bij ToneControl bieden we je een ruim assortiment DJ hoofdtelefoons, studio hoofdtelefoons, lifestyle hoofdtelefoons en in-ears aan.

Of je nou houdt van on-ear headphones, around-ear headphones of de voorkeur geeft aan in-ears, ToneControl heeft het. Van betaalbare, semi-pro modellen als de HDJ-700 tot de geroemde HD-25 en de uiterst betrouwbare en nauwkeurige HDJ-2000 MK2. Naast DJ hoofdtelefoons bieden wij ook studio hoofdtelefoons aan. Studio hoofdtelefoons voorzien een nauwkeurige, eerlijke reproductie van het geluid. Eén van de meestverkochte studio hoofdtelefoons is toch wel de Beyerdynamic DT-770, beschikbaar in 32 Ohm, 80 Ohm en 250 Ohm uitvoeringen. Natuurlijk bevinden ook de DT-880 en DT-990 zich in ons assortiment. Ook het welbekende merk Shure produceert bijzonder goede studio hoofdtelefoons waaronder de Shure SRH840, SRH1440, SRH1540 en SRH1840. Ook de 'modulaire' AIAIAI TMA-2 Studio is zeker een goede keuze.

Het blijft natuurlijk niet alleen bij DJ- en studio hoofdtelefoons. Wij hebben bij ToneControl ook een ruim assortiment lifestyle hoofdtelefoons. Lifestyle headphones zijn knappe hoofdtelefoons waarmee je in stijl over straat kan of thuis muziek mee kan luisteren. Een opkomende trend binnen de lijn van lifestyle hoofdtelefoons is de ControlTalk functie. Met deze functie kan je het volume van je muziek verlagen en bellen door middel van een ingebouwd microfoontje op de kabel. Een populaire lifestyle hoofdtelefoon van dit moment is de Audio Technica ATH-M50X (ook te gebruiken voor DJ en studio). Andere populaire hoofdtelefoons zijn de Sennheiser HD205, Sennheiser HD215 MK2 en de ultieme portable AIAIAI Tracks.

Veel DJ's geven de voorkeur aan het gebruik van in-ear koptelefoons. Uiteraard heeft Pioneer een set goede in-ears geproduceerd: de DJE-2000 K met 2-wegs drivers, perfect voor DJ-gebruik. Een merk dat al langer bekend (en geroemd) is op het gebied van in-ears is Shure. De best betaalbare professionelere in-ears zijn de Shure SE215 en Shure SE315. Maar kijk ook zeker eens naar de Shure SE425 en Shure SE535.

Uiteraard kunnen onze productspecialisten je uitgebreid advies geven als het aankomt op DJ/studio/lifestyle hoofdtelefoons en in-ears. Kom gerust langs om er een aantal uit te testen of bel voor advies.