DJ Gear

Je wilt DJ gear kopen? Vanaf 2003 is ToneControl al een synoniem voor DJ apparatuur. Als een van de eerste webshops specialiseerden wij ons in de verkoop van DJ gear in de brede zin van het woord. We begonnen met draaitafels en mengpanelen, aangevuld met elementen, DJ hoofdtelefoons (zoals de HDJ-X10 van Pioneer) en DJ accessoires. Iets later verkochten we ook CDJ sets bestaande uit table top spelers met DJ mixers en in 2007 begonnen we voorzichtig MIDI controllers aan te bieden. Ook vandaag de dag is DJ apparatuur nog onze belangrijkste expertise, maar tegenwoordig vind je bij ToneControl ook van alles voor de producer en artiest. Wil jij DJ worden of ben je het al? Dan ben je in deze online DJ shop, maar ook in onze showroom in Haarlem aan het juiste adres!

ToneControl levert professionele DJ sets bestaande uit bijvoorbeeld de Pioneer CDJ-3000 met een DJM-900 NXS2 mixer, maar ook beginner-sets of all-in-one sets zoals de Pioneer XDJ-XZ. Natuurlijk blijft het niet alleen bij controllers en hoofdtelefoons; wij hebben ook een ruim assortiment aan DJ monitor speakers.

Bij ons krijgt de klant altijd een uitgebreid advies op maat, ons personeel staat altijd voor vaste en nieuwe klanten klaar en daarnaast denken wij graag met je mee!