DJ & Studio Monitors

Of je nou DJ of producer bent (of beide), een set monitor speakers is essentieel! Studiomonitors gebruik je in principe altijd om nauwkeurig te kunnen beluisteren wat je precies aan het doen bent, of je nou een set draait of een nieuwe productie in elkaar knutselt.

Bij ToneControl zijn alle A+ merken zoals: Adam, Genelec, KRK, Monkey Banana, Pioneer en Yamaha verkrijgbaar. Veel gekozen studio monitor speakers zijn dan ook de Adam A5X, Adam A7X, Eve Audio SC205 en Eve Audio SC207. Veelgekozen DJ/Studiomonitors zijn de Focal Alpha 65 en KRK RP7 G4. Ook hebben wij voorraad van merken met een geweldige prijs/kwaliteitverhouding zoals Hedd, Monkey Banana en Genelec. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Hedd Type 05, Hedd Type 07 en Genelec 8030 of Genelec 8040. Voor beginnende producers is de Monkey Banana Gibbon 5 dan weer een perfecte, ongeëvenaarde keuze in zijn prijsklasse. Neem dus vooral even een kijkje in ons assortiment studiomonitors

Natuurlijk kan je jou set studio monitors aanvullen met een studio subwoofer. Populaire keuzes zijn de Adam Sub8 en Adam Sub7 maar ook de Eve Audio TS108 en Eve Audio TS110 liegen er niet om. Een perfecte toevoeging op een set Genelec (of andere) monitor speakers is bijvoorbeeld de Genelec 7040a met zijn eigentijdse design en speciale vernieuwende technieken. Heb je al een set KRK RP of V-speakers? Dan hoef je niet langer te twijfelen: de KRK 10S2 en KRK 8S2 subwoofers met geweldige prijs-kwaliteitverhouding en strakke weergave vullen de lage tonen perfect aan.

Voor het compleet maken van jou set-up kan een set monitor statieven natuurlijk niet ontbreken. Ook hierin bieden wij een ruim assortiment aan. Populaire keuzes voor professionele producers zijn de Gravity SP 3202 en IsoAcoustics L8R200 (voor grotere monitors). Daarnaast is een goed DJ/studio monitor statief de Nowsonic Top Stand Concert. Hetzelfde merk ontwikkelde de Nowsonic Top Stand Mon S, speciaal bedoeld als studiomonitor statief wanneer de gebruiker zich in een zittende positie bevindt. Tot slot bieden wij nog diverse accessoires aan zoals Auralex MoPads en de Auralex ProPads.